Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΠέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου λίγες μέρες μετά το βίντεο

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου λίγες μέρες μετά το βίντεο

Η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο
Θλίψη προκαλεί η είδηση για τον θάνατο της δημοσιογράφου Αριάδνης Γερασιμίδου η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή στον άνισο πόλεμο με τον καρκίνο.
Η Αριάδνη Γερασιμίδου η οποία είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το βίντεο-εξομολόγηση πριν από λίγες ημέρες για την μάχη με τον καρκίνο, «έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.
Σε ανάρτηση, μάλιστα, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μεταφέρεται το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου στο οποίο, μεταξύ άλλων, γράφει «μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα»

Το τελευταίο μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου
«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!
Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! ?
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Most Popular