Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΠάμε και «Κατασκήνωση στην Πόλη» ;

Πάμε και «Κατασκήνωση στην Πόλη» ;

Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή των φετινών περιόδων στις μόνιμες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της στη Φανερωμένη, η τοπική μας Εκκλησία προσκαλεί για μια ακόμη χρονιά τα παιδιά Της στην «Κατασκήνωση στην πόλη», μία ακόμη δυνατή εμπειρία ζωής· μια ακόμη ευκαιρία ζωντανής ψυχαγωγίας, γνώσης, δημιουργίας και εκκλησιαστικής αγωγής.

Η “Κατασκήνωση στην πόλη” τα τελευταία δέκα χρόνια ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους! Με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών, οι μικροί κατασκηνωτές, ηλικίας Δημοτικού Σχολείου, απασχολούνται από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα με  εξορμήσεις και ενδιαφέρουσες για την ηλικία τους δραστηριότητες, λατρευτικές ευκαιρίες, κοινά γεύματα, τραγούδι, κατασκευές, μα προπάντων ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΛΥ!

Για επτά ολόκληρες ημέρες, από την Πέμπτη 17 ως την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, μια σειρά από κατασκηνωτικές δράσεις θα υλοποιηθούν μέσα στην πόλη της Λευκάδας, στις κοντινές εξοχές και παραλίες, αλλά και στην Κατασκήνωσή μας, κοντά στο μοναστήρι της Φανερωμένης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από το Κέντρο Νεότητας και να δηλώσουν συμμετοχή ά μ ε σ α στο τηλέφωνο: 6974795265 (π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης).

Λευκάδα, 2 Αυγούστου 2023

Από τις Εκκλ. Κατασκηνώσεις Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

«Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»

Most Popular