Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του ξενοδοχείου Ionian Blou για να φιλοξενήσει τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου Ηπειρωτών Λευκάδας.
Η ορχήστρα έδωσε ρέστα , φυσικά είχε και το ανάλογο υλικό, ο χορευτικός σύλλογος κατέπληξε τους πάντες και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο πρώτος χορευτής και με διαφορά αποδείχτηκε ο Βασίλης Αποστόλου, κατά τον κόσμο “Ερμής”.
Το νέο Δ.Σ. καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ζήτησε και την βοήθεια των παλαιότερων Δ.Σ. λόγω εμπειρίας . Υπήρχε πλούσια λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου ώστε να αγοραστούν κάποιες ακόμη στολές του χορευτικού.
- Το φαγητό τους ήταν εξαιρετικό και είναι παράδειγμα προς μίμηση για άλλους συλλόγους που θα πρέπει na αναζητούν πολυχώρους οι οποίοι θα προσφέρουν βρώσιμα εδέσματα κι ας είναι και λίγο έξω από την πόλη.