Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟ προέδρος του ΤΑΟΛ κος Θωμάς Κατωπόδης συνεχίζει τις συναντήσεις του για...

Ο προέδρος του ΤΑΟΛ κος Θωμάς Κατωπόδης συνεχίζει τις συναντήσεις του για το μέλλον του συνεταιρισμού

          Ο Πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ & ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΤΑΟΛ» κ. Κατωπόδης Θωμάς και ο διοικητικός σύμβουλος κ. Καγκελάρης Κων/νος  είχαν συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας,  τη περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ, με το Πρόεδρο και τον υπεύθυνο αγροτικού τομέα της ΝΟΔΕ Λευκάδας, με το Συντονιστή, το περιφερειακό σύμβουλο και μέλη του Σύριζα Λευκάδας και με μέλη του Συν/σμού στο Σύβρο και στη Περατιά  προκειμένου να τους ενημερώσουν για τη ρύθμιση των χρεών του Συν/σμού με την ΑΤΕ Υ.Ε.Ε.

         Ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που ευρίσκεται σήμερα ο Συν/σμός λόγω των δανείων του , στις μέχρι τώρα  ενέργειες του Δ.Σ. και τόνισε ότι αν δεν προχωρήσει άμεσα η ρύθμιση των δανείων, οι εκκαθαριστές θα βγάλουν στο σφυρί όλη τη περιουσία του Συν/σμού .

        Ολοι έδειξαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο πρόβλημα του Συν/σμού και  ο καθένας από τη μεριά του θα πράξει τα δέοντα.

       Κατόπιν τούτων ο Πρόεδρος θα συνεχίσει τη προσπάθεια ενημέρωσης των μελών του Συν/σμού,  το  Σάββατο 15-5-2021 στον Αγιο Πέτρο και τη Κυριακή 16-5-2021 στο Δράγανο και θα ακολουθήσει την ενημέρωση και στα υπόλοιπα χωριά.      

Most Popular