Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΟ κωμικός Κώστας Μαλιάτσης έρχεται στό θερινό σινεμά της Λευκάδας!

Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης έρχεται στό θερινό σινεμά της Λευκάδας!

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΛΙΑΤΣΗΣ

“Τα λέμε στα θερινά…!”

Ο αγαπημένος κωμικός έρχεται σε Λευκάδα για να σας προσφέρει την πιο ξεκαρδιστική καλοκαιρινή παράσταση της ζωής σας!

Πόλη: Λευκάδα

Ημερομηνία: Παρασκευή 29 Ιουλίου  2022.

Κηποθέατρο “Άγγελος Σικελιανός” (Κύπρου 1).

Ώρα έναρξης: 21.30

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και στο Baccara Bar (Γουλιέλμου Δαίρπφελδ 15, τηλ.26450 23986) καθημερινά μετά τις 17.30

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και στο ταμείο του «Χρήστος Νέγκας» καθημερινά μετά τις 20.30

                Ο Κώστας Μαλιάτσης δεν διάλεξε τυχαία να παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση σε θερινά σινεμά όλης της περιφέρειας.

Είναι το τρίτο καλοκαίρι στη σκιά της πανδημίας και το πρώτο, που απολαμβάνουμε την έξοδο μας χωρίς τη σκιά της υποχρεωτικότητας και των μέτρων. Το πρώτο που μπορούμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να αγκαλιαστούμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

                Αυτή τη συνάντηση συμβολίζουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, με την απλότητα, την αμεσότητα και το θετικό κλίμα που τους διακρίνει. Πόσο μάλλον, αν παρακολουθείς ένα τόσο αγαπημένο κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενα του, θα γελάσεις με την ψυχή σου.

                Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνομωσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα σου και χίλια δύο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τα άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με…κοιλιακούς από τα γέλια!

Σας περιμενουμε!

Most Popular