Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΟ ΚΟΝΣΟΛΟΣ: ΟΡΤΣΑ ΜΠΑΝΙΑΚΟΚΑΡΑΙΟΙ

Ο ΚΟΝΣΟΛΟΣ: ΟΡΤΣΑ ΜΠΑΝΙΑΚΟΚΑΡΑΙΟΙ

Ο ΚΟΝΣΟΛΟΣ

ΟΡΤΣΑ ΜΠΑΝΙΑΚΟΚΑΡΑΙΟΙ

Θα γελάσ’ και το παρδαλό κατσίκι με τσού υποψηφίους ματζόρους τσή Αγιά Μαύρας. Ο λιώρης μού’ κραξε ότ’ θέλ’ να βάλει ο Τσερβέλος απ’ τη μιά, ο κομένος κοτσιδάκιας απ’ την άλληνε, ο Μούστροφας απ’ τη παράλληνε και ο Άραβας έκοψε πέρα……… Όλοι τάζνε μπόλκα…… Ο Τσερβέλος  είναι μπαμπίνη, ο Μούστροφας είναι κοφτερός, ο Κοψοκοτσιδάκιας είναι πινόκιο σαν τον πριμινιστέρο του…..για άλλονε δε γλέπω. Νά’ τανε από μια μεριά ο Βαλαμόντε να τσού κράξει και να σκροβοντιστούμε απ’ τα γέλια……….

Εβγήκε ο πινόκιο ο πριμινιστέρος στ’ Θεσσαλόνικα και έταξε, έταξε πράμα. Βρέ βλαμμένο μας περνάς για χαμένα;;;;;;; Δε σε είδαμε όλα ετούτα τα χρόνια τσή κοπριτίλας σου;;;;;; Δε τα επούλσες όλα;;;;;; Εψές δεν έδωκες και τα αρχαία στα βρωμουπερταμεία, πως τα λέτε, τσή βαρβαριάς;;;; Γιατί μας επέρασες βρέ καψερέ;;; Για καμπιόνια του κερατά;;; Καμπιόνι είσαι και φαίνεσαι παλιοπινόκιο μπανιακόκο. Τί να σ’ κάμω που απ’ την άλληνε μεριά διαφεντεύει ο γκουρλομάτης του αποστάτη…

Τί γίντε βρέ κοψοκοτσιδάκια και μίστερ κλάνε με εκειά τα καντούνια τσή χώρας;;;; Παντού κοτρώνες και και  λιθάρια. Τί να τούς κάμετε τσού τουρίστες βρέ βλογιοκαμμένοι;;;; Ένα καντούνι με πλάκες δε μπορείτε να φκιάξετε και θέ’λτε να γκοβερνάρετε βρέ μπανιακόκοι;;;;; Κονσολαρίααααααααααααααααααααααα.

Most Popular