Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΟ ΚΟΝΣΟΛΟΣ:Τι γί’ντε μαρές σε τούτη τ’ν Αγιά Μαύρα εφέτος;

Ο ΚΟΝΣΟΛΟΣ:Τι γί’ντε μαρές σε τούτη τ’ν Αγιά Μαύρα εφέτος;

Ο ΚΟΝΣΟΛΟΣ

Τι γί’ντε μαρές σε τούτη τ’ν Αγιά Μαύρα εφέτος; Μπο’λκα σκροβοντήσματα, μπόλ’κοι σκοτωμοί με τα κάρα και τσή μηχανές, μπό’λκοι πνιγμοί και εψές ένας κονσόλος εκάηκε στο χωράφι του ζωντανός, κοντά στ’ Άη μηνά η Πολιτσία με τα κ’μπούρια όξω επιάσανε κακούργους με τσή βρωμιές τσους πού  κάποιοι τσού ρογαζιάσανε….. Που πάμε μα  τ’ Φανερωμέν’….. Τι πόπολο εγινήκαμε ή τι μας εκάμανε οι ρεμπεσκιέδες οι ξυπόλητοι πολιτηκάντηδες; Μα εξεβρακώσανε και μας εδιαλύσανε!!!!!! Τσού λογάω ότ’ έχει μαγιά ο τόπος. Οι ρομπούστοι αδημονάνε τ’ν  ώρα….

Μωρές ματζιόροι κάμτε κάτι με εκειά τα μοσχάρια στον Άη Δονάτο και παρακάτου….. Έχ’νε ρημάξει τα πάντα…Άλλοι κονομάνε κι άλλοι πλερώνουνε τα σπασμένα. Πείτε άμα ν’ είναι να τα μαζώξομε και να τα κάμουμε μπριζολίτσες…… Έέέέέέέέέέ΄;;;;;;;;

Εκειός ο βουρλισμένος πριμηνιστέρος τσή αριτεράς και τσή απλησιάς έχει βαλθεί να μας ζουρλάνει. Πάνε λέει να κάμουνε τα πίκολα ανώμαλα με τσή σβερωνιές τσους….. Το αγόρια κορίτσια και τα κορίτσια αγόρια και ότ’ σκατά τσού έρτει στο μαστουρωμένο κουτριό τσους…. Κάμτε καλά…. Θα τα πούμε όξω και θα κλάσετε μάντρες……. Κονσολαρίααααααααααααααααααααααα.

Most Popular