Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟρκομωσία 33 μόνιμων υπαλλήλων από το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

Ορκομωσία 33 μόνιμων υπαλλήλων από το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”

Την ορκωμοσία τριάντα τριών υπαλλήλων από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» που πλέον εντάσσονται στο μόνιμο προσωπικό του Δήμου Λευκάδας πραγματοποίησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Διοικητηρίου, ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, παρουσία του προέδρου της ΔΕΠΟΚΑΛ κ. Στέλιου Ρόκκου, την Πέμπτη 1/6/2023.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός, «καλωσόρισε» και με τον πλέον επίσημο τρόπο τους τριάντα τρεις εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου, μετά την πολύχρονη εργασιακή τους αβεβαιότητα, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο εξαιρετικά δύσκολο έργο της παροχής υπηρεσιών υγείας σε ηλικιωμένους, ευάλωτες ομάδες πολιτών και άτομα με ειδικές ανάγκες. Τόνισε ότι η εμπειρία που απέκτησαν στη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι», αποτελεί το μεγάλο κεφάλαιο για το Δήμο και τους ευχαρίστησε για την μέχρι σήμερα προσφορά τους.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΕΠΟΚΑΛ κ. Στέλιος Ρόκκος τους ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και για την μέχρι τώρα προσφορά τους, τονίζοντας ότι η σημερινή μέρα του προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια συγκίνησης αφού αποχωρίζονται άξιους συνεργάτες που σήκωσαν μεγάλο βάρος στα «δύσκολα», και από την άλλη χαράς και ικανοποίησης, αφού τα στελέχη αυτά καταλαμβάνουν τη θέση που τους αρμόζει στη δημόσια διοίκηση.

Μετά το επίσημο τελετουργικό της ορκωμοσίας, οι τριάντα τρεις εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους μέσα από την πλήρη ένταξη τους στο εργασιακό καθεστώς του Δήμου Λευκάδας και ύστερα από την πολυετή διεκδίκηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

                                                                                    ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular