Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΟργή για τον αποκλεισμό των στρατιωτικών από τα 600 ευρώ -Παρά τις...

Οργή για τον αποκλεισμό των στρατιωτικών από τα 600 ευρώ -Παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες στη ΔΕΘ, σειρά ζητημάτων που αφορούν τις ΕΕΔ συνεχίζουν να παραμένουν σε εκκρεμότητα

 

 

Θυμός και αγανάκτηση επικρατούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης σε όλους τους ενστόλους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος (600 ευρώ ανά υπάλληλο) για την επιτυχή αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών, μέτρο από το οποίο όμως αποκλείστηκε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρόλο που αναγνωρίζεται η συμβολή των σωμάτων ασφαλείας στην τάξη της και στη διαχείριση των προσφυγικών ροών, οι Ένοπλες Δυνάμεις, μένουν εκτός.

Δεν είναι πολύς ο καιρός που ο πρωθυπουργός,  Κυριάκος Μητσοτάκης  εκθείαζε το έργο του Στρατού,  ένα έργο που όμως, όπως τονίζεται,  δεν αναγνωρίζεται εμπράκτως. 

Οι εξαγγελίες του  Πρωθυπουργού για εφάπαξ ενίσχυση σε όλους τους ενστόλους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού (600 ευρώ ανά υπάλληλο) κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ωστόσο προκαλεί θυμό και αγανάκτηση το γεγονός ότι αποκλείστηκε για ακόμη μια φορά το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular