Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2017 στην Λευκάδα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2017 στην Λευκάδα

α γ δ εε 33 2

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» 2017 στην Λευκάδα, την Κυριακή 9 Απριλίου, που διοργάνωσε το Εμπόριο Ποτών ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε με αφορμή τον εορτασμό 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 40 μικρά και μεγάλα οινοποιία, παρουσιάζοντας περισσότερες από 500 ετικέτες ελληνικού κρασιού στο οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες.

Στη διάρκεια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε από τον βραβευμένο Λευκαδίτη με τον τίτλο Οινοχόος  2016, Άρη Σκλαβενίτη, σεμινάριο γευσιγνωσίας των ελληνικών ποικιλιών, που παρακολούθησαν περισσότεροι από 80 επαγγελματίες, με στόχο την εκπαίδευση και την ενημέρωσή τους για το ποιοτικό εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί και τους ελληνικούς αμπελώνες.

Η ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλα τα οινοποιία και ιδιαιτέρως τα Λευκαδίτικα οινοποιία που συμμετείχαν στην Έκθεση, τους επαγγελματίες, όλους τους οινόφιλους επισκέπτες από τη Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή που μας τίμησαν με την παρουσία τους και αγκάλιασαν την προσπάθειά μας, στηρίζοντάς μας για να συνεχίσουμε με ευθύνη και συνέπεια ώστε να γίνει η Έκθεση «ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ» θεσμός στο Νησί μας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

 

Με εκτίμηση

Η διεύθυνση και το προσωπικό της ΚΑΒΒΑΔΑΣ Α.Ε

Most Popular