Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙOΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓENIKO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙOΡΓΑΝΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓENIKO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα η σειρά δράσεων που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας. Στο σημερινό βιωματικό σεμινάριο εισηγήτρια ήταν η  κ. Π.Μπακέλα με επίκεντρο την ψυχολογία του ατόμου, το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο πρόεδρος Σ. Σκιαδαρεσης, η Γ.Λαζαρη υπέυθυνη γυναικείας επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου Λευκάδας και εκπρόσωπος της «Νίκης» Λευκάδας. Ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γ. Μπάκαβος και ο κος Σκιαδαρέσης μοίρασαν αναμνηστικά δώρα στις παρευρισκόμενες και τις ευχαρίστησαν για την παρουσία τους. Σημαντική ήταν η παρουσία της κας Μαρίας Κιούρτη Πρόεδρο Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Πάτρας.

Το Σάββατο 23/10/2021 υλοποιήθηκε η επιστημονική διημερίδα κατά του καρκίνου του μαστού  που συνδιοργάνωσε το Επιμελητήριο Λευκάδας με το Γ.Ν.Λ. στο Μεγανήσι.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος, ο Βουλευτής Αθανάσιος Καββαδάς,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας.

 

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν μαγνητοσκοπημένα βίντεο με δηλώσεις του   του Γενικού Γραμματέα Υγείας Π. Πρεζεράκου ως εκπρόσωπος του γραφείου του πρωθυπουργού καθώς και του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλη. Το παρόν έδωσε και ο  Αναπληρωτής Γραμματέας Ποιότητας Ζωής Νέας Δημοκρατίας κος Βασίλης Παπαχρήστος

 

Το προεδρείο  της επιστημονικής ημερίδας απαρτιζόταν από τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας κ. Ιωάννη Μπάκαβο και τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής κ. Αθανάσιο Καραγιάννη.

Στόχος των δράσεων που συνδιοργανώνει το Επιμελητήριο  είχαν ως σκοπό την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

 

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Πρωτίστως την επιχείρηση  «ESPERIDES” που προσέφερε το χώρο και τη διαμονή των συμμετεχόντων, το Δήμο Μεγανησίου, το σύλλογο γυναικών Μεγανησίου,  τους μουσικούς Θανάση Κονιδάρη και Στάθη Πολίτη,  την κ. Αργύρη για την δωρεάν μεταφορά καθώς και την  εταιρεία Mediqals για την προσφορά χειρουργικών μασκών.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος

Σ. Σκιαδαρέσης

 

 

 

Most Popular