Νεκροί δυο φαντάροι στον φονικό δρόμο των Παλιαμπέλων Αιτωλοακαρνανίας

0
960

Δυο νεα παιδιά ακόμη προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο του φονικού οδοστρώματος Βόνιτσας – Παλιαμπέλων.

Δυστυχώς έχουν γραφτεί πολλές σελίδες αναφορών για το συγκεκριμένο δρόμο αλλα κανείς δεν στάθηκε ικανός να σώσει τους ανθρώπους που χάνουν τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα και σήμερα δεν κατόρθωσαν να σώσουν τους δυο φαντάρους που έφυγαν τόσο άδικα.

Για το τροχαίο δυστύχημα εξέδωσε δελτίου τύπου  η Πολεμική Αεροπορία. «Σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις (3) Σμηνίτες του Αεροπορικού Αποσπάσματος Αγρινίου, που είχαν εξέλθει από την Μονάδα στις 09:30, επιβαίνοντας σε ΙΧ όχημα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας.
Οι δύο εξ΄αυτών, ο ένας 25 χρονών και ο άλλος 19 χρονών είναι νεκροί, ενώ ο τρίτος, 20 χρονών, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λευκάδας με κάταγμα στο χέρι, χωρίς να διατρέχει κανέναν άλλον κίνδυνο.
Τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες».

O 19χρονος ήταν από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος από το Δοκίμι Αγρινίου και ο τρίτος που επέβαινε στο αυτοκίνητο (20 χρονών) είναι από το Ζευγαράκι Αγρινίου. Ο οδηγός του φορτηγού είναι 61ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ Βόνιτσας. Το τραγικό συμβάν συνέβη στο 33οχλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το μοιραίο μπλε fiat που επέβαιναν οι 2 σμηνίτες που υπηρετούσαν στο Αεροπορικό Απόσπασμα του Ακτίου κινούνταν στην κατεύθυνση προς Βόνιτσα.