Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝΔ: Δύο οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Λευκάδας

ΝΔ: Δύο οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Λευκάδας

 VS  

Με δυο υποψηφιότητες έκλεισε η  λίστα για την προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικών Περιφερειών (Δ.Ε.Ε.Π.) Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας τελικά.

Για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων που θα διεξαχθούν την 24η Οκτωβρίου,  η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων στην αρμόδια εφορευτική επιτροπή έληξε με την κατάθεση μόνο των δυο ονομάτων.

Για την προεδρία της ΔΕΕΠ υπέβαλλαν υποψηφιότητα ο απερχόμενος πρόεδρος Γεώργιος Μπουρδάρας και ο γιατρός  Γιάννης Σαρανταένα..

Το όνομα του κου Σαρανταένα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, διότι διέρρεαν διάφορα ονόματα αλλά αυτό δεν είχε ακουστεί. Αναμένεται ντέρμπι με ενδιαφέρον καθώς και ο Γ.Μπουρδάρας έχει δύναμη ως απερχόμενος πρόεδρος αλλά και ο  Γ.Σαρανταένα ο οποίος είναι πολάσχολος σαν δημοτικός σύμβουλος και Δντης της παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Λ. και η ΔΕΕΠ απαιτεί χρόνο..

Οι “σκελετοί” βγήκαν απο την ντουλάπα και ξεσκονίζονται με τις ίδιες πάγιες πλεον τακτικές, κλείνοντας ραντεβού σε σπίτια πρώην αιρετών και υποσχέσεις για μελλοντικές θέσεις!!!Ίδωμεν

 

Most Popular