Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο...

ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ 2024 ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ξ. ΒΕΡΓΙΝΗΣ – ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣ ΚΑΛΟΣ

Από την πρώτη κιόλας ώρα της εκλογής του ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας κος Βεργίνης έκανε σαφές σε όλους ότι δεν σκοπεύει να είναι Δήμαρχος όπως όλοι οι άλλοι. Μια πρώτη γεύση του τι τους περιμένει πήραν όλοι όσοι ήταν στην πρώτη μετεκλογική συνάντηση του συνδυασμού, όταν ο κος Βεργίνης ξεκαθάρισε ότι τους θέλει όλους δίπλα του, είτε κάποιος έχει εκλεγεί, είτε όχι και με τον τρόπο που μπορεί ο κάθε ένας να προσφέρει. Όσοι όμως έχουν εκλεγεί και θέλουν να έχουν θέση ενεργή στη διοίκηση θα πρέπει να είναι πάντα καλά προετοιμασμένοι, διαβασμένοι και σε θέση να υιοθετήσουν τον δικό του τρόπο διοίκησης.

Ο κος Βεργίνης έχει όραμα και σχέδιο για το πώς θέλει να διοικήσει το Δήμο Λευκάδας ώστε να βγει από το διοικητικό τέλμα που έχει περιέλθει εδώ και χρόνια. Γι’ αυτό όμως θα χρειαστεί να γίνουν άμεσα τομές και αλλαγές. Ο κος Βεργίνης θα είναι τόσο αυστηρός με τους συνεργάτες του όσο είναι και με τον εαυτό του και μονίμως προσπαθεί να βελτιώνεται και να βάζει τον πήχη πιο ψηλά. Αυτό περιμένει και από όλους όσους θα έχει ενεργά δίπλα του. Ο νέος Δήμαρχος Λευκάδας δεν θέλει να αφήσει λεπτό να πάει χαμένο, έχει δρομολογήσει πολλά πράγματα σε διάφορους τομείς από τώρα, ώστε να είναι έτοιμος από 01/01/2024 να ασκήσει την διοίκηση που θέλει και θα του επιτρέψει την εφαρμογή του δικού του προγράμματος για το Δήμο Λευκάδας.

Χωρίς υπεροψίες και “βεντετισμούς”, όλοι προσηλωμένοι στο κοινό καλό!

Με βάση αυτό το σκεπτικό ο κος Βεργίνης αποφάσισε να ζητήσει να συντάξει τον προϋπολογισμό για το νέο έτος 2024 σύμφωνα με το πρόγραμμα που ο ίδιος έχει ανακοινώσει προεκλογικά διότι δεν έχει νόημα να χάσει χρόνο εφαρμόζοντας έναν προϋπολογισμό τον οποίο θα συντάξει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή του κου Καλού. Εύλογη επιθυμία ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι 2 μήνες έχουν απομείνει για την αλλαγή της Δημοτικής Αρχής.

Δεδομένου λοιπόν ότι όλοι ευαγγελίζονται την αγάπη τους για το καλό της Λευκάδας τώρα έχουν την ευκαιρία, αφού και οι πολίτες ξεκαθάρισαν ποιανού το πρόγραμμα θέλουν να δουν να εφαρμόζεται για το νησί τους, ο απερχόμενος και ο νέος Δήμαρχος να κάτσουν στο τραπέζι της αγαστής συνεργασίας και να συνταχθεί ένας προϋπολογισμός που θα επιτρέψει στο νέο Δήμαρχο εξ αρχής να εφαρμόσει μαζί με τη νέα Δημοτική Αρχή το πρόγραμμά του. Να ξεκινήσει μια ομαλή μετάβαση με ουσιαστική συνεργασία μεταξύ απερχόμενου και νέου Δημάρχου Λευκάδας και όπως μαθαίνουμε ο Δήμαρχος Λευκάδας κος Καλός είναι θετικός προς αυτή την κατεύθυνση.

πηγή

Most Popular