Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας που φιλοξένησε χθες την...

Μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λευκάδας που φιλοξένησε χθες την πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ (φωτογραφίες+video)

Πραγματοποιήθηκε χθες, η πολιτική εκδήλωση του ΖΥΡΙΖΑ στην αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας, η οποία αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την Λευκάδα με κεντρικό ομιλητή την εκπρόσωπο τύπου κ.Πόπη Τσαπανίδου είχε μεγάλη επιτυχία.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο κος Θανάσης Περδικάρης, στον χαιρετισμό του ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Γληγόρης, έκανε λόγο για μια καταστροφική διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας .

Συνέχισε με την ομιλία της πολυδιάστατης προσωπικότητας της  Πόπης Τσαπανίδου που μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία Αλέξη Τσίπρα μαζί με ένα διπλό  μήνυμα.

Το μήνυμα είχε να κάνει  με το χρώμα που επέλεξε να φορέσει, ενα ωραίο μπλε ρουα χρώμα, το χρώμα αυτό είναι της θάλασσας που βρέχει την πανέμορφη Λευκάδα όπως επίσης το δεύτερο μήνυμα είναι ένα κλείσιμο του ματιού σε όσους συντηρητικούς πολίτες ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που θέλουν να φύγει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «είμαστε εδώ γιατί πάμε για τη νίκη, να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία, γιατί μόνο έτσι θα φύγει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και νομίζω ότι το μήνυμα το έχουν πάρει πολλοί.» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών κ.Σταύρου Γρηγόρη, κ.Υπαπαντής-Πάττυς Καλού και κ. Ασπασίας Καρφάκη.

Most Popular