Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜε στόχο την Ρόδη Κράτσα  Περιφερειάρχη  και σκοπό τη μεγάλη νίκη στις...

Με στόχο την Ρόδη Κράτσα  Περιφερειάρχη  και σκοπό τη μεγάλη νίκη στις εκλογές πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας (φωτο+βιντεο)

Η χθεσινή εορταστική εκδήλωση της ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο Ιόνιο Σταρ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα. Ο πρόεδρος  ΝΟ.Δ.Ε. κος Γεώργιος Α. Μπουρδάρας κατάφερε το ακατόρθωτο, να ενώσει όλα τα μέλη της παράταξης και να γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα και το λόμπι του ξενοδοχείου.

Επίτιμος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν  ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κος Καραγκούνης Κωνσταντίνος , εξέχουσα σημασία είχε η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού και ευρωβουλευτή κου Αντώνη Σαμαρά,  όπως υπενθύμισε η υποψήφια Περιφερειάρχης κα Ρόδη Κράτσα. Το λόγο πήραν ο βουλευτής Αθανάσιος Καββαδάς και ο πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ και του Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρώην βουλευτές Λευκάδας Καββαδάς Παναγιώτης, Ξενοφών Βεργίνης και Θεόδωρος Σολδάτος. Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Πρεβέζης κος Γιαννάκης και ο βουλευτής Άρτας κος Στύλιος, οι πολιτευτές κα Αυγερινού Γεωργία και  κος Φέυγας.

 

 

 

 

Most Popular