Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜε μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα που διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα που διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Την Κυριακή 16/02/2020 ημερίδα με θέμα τις “Πρώτες Βοήθειες”, διοργάνωσε ο ΑΣΛ Φίλανδρος. Στον χώρο της Φιλαρμονικής Εταιρείας Λευκάδας και ώρα 16:00 έλαβε χώρα η ημερίδα, η οποία απευθυνόταν στο ευρύ κοινό και ήταν δωρεάν ενώ στους συμμετέχοντες θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Με ιδιαίτερη χαρά και ενδιαφέρον πολλοί συμπολίτες μας έλαβαν μέρος και χάρηκαν την όλη διαδικασία. Η ημερίδα χωριζόταν σε δύο ενότητες. Η μία αφορούσε το θεωρητικό κομμάτι με διαλέξεις ενώ η δεύτερη ενότητα περιείχε το πρακτικό κομμάτι με συμμετοχή των παρευρισκομένων. Στα διαλλείματα οι συμμετέχοντες μπορούσαν να απολαμβάνουν ζεστά ροφήματα κα αναψυκτικά καθ’ όλη την διάρκεια της τρίωρης εκδήλωσης. Ο πρόεδρος του Φιλάνδρου και υπεύθυνος του όλου εγχειρήματος Σπυρίδων Μαραγκός, ήταν και ο συντονιστής της ημερίδας λόγω της ιδιότητάς του ως ορθοπαιδικός.

Να ευχαριστήσουμε:

Την Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας και το συνεργάσιμο ΔΣ της για την παροχή της αίθουσας και βοήθειας.

Τα ζαχαροπλαστεία Il Sapore για τα ζεστά ροφήματα.

Τα Σούπερ Μάρκετ Express Market και την κάβα Yιοί Κ. Κατωπόδη για τα αναψυκτικά και υλικά εστίασης.

Την εταιρεία ήχου/φωτισμού Ξ. Κοψιδά για την ηχητική κάλυψη.

Τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που ενεργά έλαβε μέρος στην ημερίδα και με αυτόν τον τρόπο ατομικά αλλά και συλλογικά αύξησε το ποσοστό πιθανής βοήθειας σε μία άτυχη στιγμή κάποιου συμπολίτη μας.

Κλείνοντας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το πιστοποιητικό παρακολούθησης από την γραμματεία του συλλόγου στο γήπεδο “Πλάτωνας Γληγόρης” κατόπιν συνεννόησης στο 6974314279, από την Τετάρτη  19/02/2020.

 

Most Popular