Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου η κοπή...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου η κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου η κοπή της παραδοσιακής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Λευκάδας στο φιλόξενο χώρο του μεζεδοπωλείου “Γωγώ Γεύσεις”.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Χρήστος Γληγόρης που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με Υγεία, Δύναμη και Αλληλεγγύη.

Μας τίμησε με την παρουσία του και απηύθυνε χαιρετισμό ο πρώην Βουλευτής Θεσπρωτίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Μάριος Κάτσης, ο οποίος τόνισε ότι η χρονιά είναι γεμάτη προκλήσεις και δυσκολίες, ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλες και όλους και για το 2024 να κρατηθεί η ελπίδα ζωντανή με Υγεία, Αξιοπρέπεια, Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε με συγκροτημένο πολιτικό σχέδιο και ριζοσπαστικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. για να γίνει ξανά ένα ισχυρό κόμμα εξουσίας.

Γιατί η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμη ταξιδέψει.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Most Popular