Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ" του καταχητικού Των...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ” του καταχητικού Των Αγίων Μηνά Βίκτωρος και Βικεντίου

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και θρησκευτικού ενθουσιασμού τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας Των Αγίων Μηνά Βίκτωρος και Βικεντίου, παρουσίασαν εκδήλωση- αφιέρωμα με τίτλο «Ω ΠΑΝΥΜΝΗΤΕ ΜΗΤΕΡ» στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Βησσαρίωνα

Μια εκδήλωση που ετοιμάστηκε από την πρεσβυτέρα κ. Μαρία Χαμαλέτσου και τα παιδιά για τα παιδιά, τους γονείς αλλά και για όλους τους ενορίτες, δίνοντας έναν τόνο χαράς και ζωντάνιας.

Τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα έψαλαν και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με αναφορά στους χαιρετισμούς της Παναγιά μας  και στο τέλος υπήρχαν κεράσματα και δώρα για τους μικρούς φίλους από την ενορία.

Ο  εφημέριος π. Δημήτριος Χριστόπουλος, αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, για την παρουσίαση τους , αλλά και τους γονείς για την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα παρακάτω:

«Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου,  για αυτή την όμορφη, απλή, λιτή εκδήλωση των παιδιών, και ακόμη χαίρομαι, γιατί βλέπω και εσάς τους γονείς εδώ, που ήρθατε να δείτε τα παιδιά σας. Και μόνο το γεγονός ότι, τα παιδιά περιδιαβαίνουν το χώρο της εκκλησιάς, είναι πάρα πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τώρα αλλά κυρίως για το αύριο της ζωής τους.»

Είναι αξιοθαύμαστο το έργο που γίνεται στο κατηχητικό και είναι παρήγορο που στις ημέρες μας υπάρχουν οικογένειες που νουθετούν τα παιδιά τους να είναι δίπλα στην εκκλησία μας.

 

 

Most Popular