Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του δρόμου Λευκάδας-Αγίου Νικολάου Βόνιτσας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του δρόμου Λευκάδας-Αγίου Νικολάου Βόνιτσας

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ:” Η Λευκάδα του εθελοντισμού, της συνεργασίας και των ενεργών πολιτών βγαίνει μπροστά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό του δρόμου Λευκάδας-Αγίου Νικολάου Βόνιτσας.”

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του δρόμου Λευκάδας- Αγίου Νικολάου Βόνιτσας. Στην δράση παρατηρήσαμε οτι συμμετείχαν μέλη του συμβουλίου του επιμελητηρίου, πολιτιστικών συλλόγων και συμπολίτες μας. Για την καλύτερη οργάνωση συνεργάστηκαν τα δυο Τμήματα τροχαίας  Βόνιτσας και Λευκάδας επίσης ο Δήμος Βόνιτσας μέσω του προέδρου του Δ.Σ. κου Χασακή τοποθέτησαν του διακριτικούς κώνους για την προστασία των εθελοντών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία της εθελοντικής δράσης για τον καθαρισμό της  εθνικής οδού Λευκάδος -Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Λευκάδα του εθελοντισμού, της συνεργασίας και των ευαισθητοποιημένων και ενεργών  πολιτών, βγαίνει μπροστά.

Η μεγάλη επιτυχία της εθελοντικής δράσης για τον καθαρισμό της εθνικής οδού Λευκάδας-Αγίου Νικολάου Βόνιτσας, δείχνει το δρόμο.

Ο επισκέπτης που έρχεται στο νησί μας, πρέπει να περνάει μέσα από ένα καθαρό δρόμο, η πρώτη εντύπωση για τη Λευκάδα πρέπει να είναι θετική.

Ένα καθαρό και φωτεινό δρόμο για το αύριο του νησιού μας, με συνεργασία, συνένωση δυνάμεων, προσφορά και αγάπη για τον τόπο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τους φορείς, τους συλλόγους και  όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.

Δεν έδωσαν απλά το χρόνο τους, έδωσαν την καρδιά και την ψυχή τους. Χωρίς αυτούς και την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Η συμμετοχή των πολιτών, των συλλόγων και των φορέων μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε.

Η επιτυχία αυτής της δράσης εθελοντικού καθαρισμού του δρόμου Λευκάδας-Αγίου Νικολάου, είναι μόνο η αρχή.

Και η επόμενη εθελοντική δράση θα αφορά στον καθαρισμό και στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος στο νησί μας.

Τα καλύτερα έρχονται.

Η Λευκάδα μας ενώνει, η αγάπη για τον τόπο μας μετατρέπεται σε έργα, πράξεις, προσφορά.

Με τη καρδιά και τη ψυχή μας.’’

 

Most Popular