Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΜε επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων της Δόξας Λευκάδας...

Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων της Δόξας Λευκάδας και των παλαίμαχων της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής.(φωτο-βιντεο)

Με επιτυχία στέφθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Παλαιμάχων της Δόξας Λευκάδας και των παλαίμαχων της Ομάδας Μπάσκετ της Βουλής. Τα έσοδα του αγώνα τα οποία ανέρχονται στο ποσό των 10.000 ευρώ,  θα διατεθούν ισόποσα  στο γηροκομείο Λευκάδας και για ενίσχυση της μικρής Παναγιώτας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στην ομάδα της Βουλής συμμετείχαν μεταξύ οι: Λεβέντης Βασίλης , Λοβέρδος Ανδρέας , Κεφαλογιάννης Γιάννης , Κωνσταντόπουλος Δημήτρης , Δήμας Χρίστος , Παναγιωτόπουλος Νίκος , Γεωργιάδης Μάριος , Τζελαλής Σάκης, υπάλληλος της βουλής και ο βουλευτής Λευκάδας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Καββαδάς.

Απέναντί τους έπαιζαν  οι: Νίκος Δουβίτσας, Χαράλαμπος Καλός, Κωνσταντίνος Φραγκούλης, Νίκος Χαμοσφακίδης, Χαρίλαος Καββαδάς, Ευστάθιος Κατωπόδης, Σπύρος Λογοθέτης, Νίκος Τυπάλδος, Ιωάννης Φέτσης, Νίκος Βεργίνης, Σπύρος Σταματέλος και Αλέξανδρος Κολυβάς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αγώνας έληξε με 72-55 υπέρ της βουλής που οι αιχτες ήταν από διάφορα κόματα και  το μύνημα που πέρασε αυτή η προσπάθεια  ήταν ότι όλοι μαζί μπορούμε. Ο βουλευτής Λευκάδας φόρεσε την φανέλα και των δυο ομάδων και στο τέλος του ημιχρόνου βραβεύτηκαν και χειροκροτήθηκαν όλοι σε μια όμορφη εκδήλωση την παρουσίαση της οποίας έκανε η Σοφία Αραβανή.

 

Most Popular