Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για τον καρκίνο του...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Ξεκίνησαν σήμερα οι εκδηλώσεις για τον Καρκίνο του μαστού που διοργανώνει το ΓΝΛ με το επιμελητήριο Λευκάδας υπό την αιγίδα της 6ης ΥΠΕ, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης, τον Ιατρικό Σύλλογο Λευκάδας, το Σύλλογο Επιστημών Μαιών Εφετείου Πατρών, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Δήμο Λευκάδας και το Δήμο Μεγανησίου.

Η έναρξη δόθηκε σήμερα στο προαύλειο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας ενω θα συνεχιστούν μέχρι 27 Οκτωβρίου 2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Την σημερινή εκδήλωση άνοιξε ο διοικητής του ΓΝΛ κος Μπάκαβος τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η πρόληψη για την ζωή των γυναικών, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές. Χαιρετισμό απηύθηναν εκ μέρους της Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης ο   π. Ιωαννίκιος Ζαμπέλης, ο πρόεδρος το Επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο αντιπεριφρειάρχης Ανδρέας Κτενάς, ο Δήμαρχος κος Χαράλαμπος Καλός και ο δ/ντης του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας κος Νίκος Κονιδάρης.

Την εκδήλωση πλαισίωναν οι αθλητές του Τυληκράτη,νοσηλέυτριες,οι υπάληλοι της ΔΕΠΟΚΑΛ  αλλά την παράσταση έκλεψαν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας του μουσικού συνόλου κιθαράτας υπο την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους κας Μ.Γιαννικοπούλου.

 

              

                       

 

Most Popular