Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΜεγάλες συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» στα χωριά της νοτίου Λευκάδας

Μεγάλες συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» στα χωριά της νοτίου Λευκάδας

Μεγάλες συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» στα χωριά της νοτίου Λευκάδας

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν άκρως παραγωγική για την «Σύγχρονη Λευκάδα» με επισκέψεις στα χωριά Σύβοτα, Εύγηρος, Μαραντοχώρι, Χορτάτα, Μανάση, Νικολή, Άγιος Πέτρος, Κομηλιό, Δράγανο, Αθάνι, Βουρνικάς, Άγιος Ηλίας και Σύβρος.

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στις ομιλίες του Δημάρχου Λευκάδας και εκ νέου υποψηφίου, Χαράλαμπου Καλού, ώστε να ενημερωθεί για τα έργα της δημοτικής αρχής, να θέσει ερωτήματα, να καταθέσει προτάσεις αλλά και να γνωρίσει από κοντά τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Σύγχρονης Λευκάδας».

Ο Χαράλαμπος Καλός παρουσίασε τα σημαντικότερα έργα που έγιναν, αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που δρομολογούνται ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων και τις ελλείψεις κάθε περιοχής. Το έργο της δημοτικής αρχής αναγνωρίζεται από τους δημότες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τόσο τον απολογισμό της δημοτικής θητείας όσο και τις προγραμματικές θέσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας» για την επόμενη πενταετία.

Η περιοδεία στη νότια Λευκάδα ολοκληρώνεται την Τρίτη 3/10/2023 με την επίσκεψη στην Κοντάραινα και την Βασιλική και τις ομιλίες του Χαράλαμπου Καλού που είναι προγραμματισμένες για τις 19:00 και 20:00 αντίστοιχα.

Most Popular