Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜας πήραν πρέφα και στην Κέρκυρα:Συριζαίϊκο ξεκατίνιασμα «Είσαι ένα γ@….νο τρολ». (Φωτ.)

Μας πήραν πρέφα και στην Κέρκυρα:Συριζαίϊκο ξεκατίνιασμα «Είσαι ένα γ@….νο τρολ». (Φωτ.)

Δι’ ασήμαντον αφορμήν, έπεσε ένα επικό διαδικτυακό ξεκατίνιασμα μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Θ. Χαλκιά και ενός στελέχους του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.
‘Όλα ξεκίνησαν όταν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ της Λευκάδας, έκανε επικριτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ποστάροντας φωτογραφία του αυτοκινήτου του Περιφερειάρχη Θόδωρου Γαλιατσάτου στο Πνευματικό Κέντρο, όπου γινόταν η εκδήλωση της λογοδοσίας του Δημάρχου Λευκάδας Κωνσταντίνου Δρακονταειδή, υποστηρίζοντας ότι παρανόμως στάθμευσε στο συγκεκριμένο σημείο το αυτοκίνητο και καταλήγοντας στο σχόλιο του με την λέξη «Ντροπή».

Ο Αντιπεριφερειάρχης έστειλε στο messenger  μήνυμα με την φράση «είσαι ένα γ@….νο τρολ» την οποία φράση  ο αποδέκτης την ανάρτησε στην σελίδα του και ξεκίνησε πλέον ένα κανονικό ξεκατίνιασμα, με αφορμή … μια παράνομη(;) στάθμευση του αυτοκινήτου του Περιφερειάρχη.
Προφανώς η παράνομη(;) στάθμευση πρέπει να είναι μόνο η αφορμή, γιατί, για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν το αυτοκίνητο δεν ενοχλούσε κανέναν εκεί που ήταν σταθμευμένο, άρα η αιτία ή οι αιτίες  είναι άλλες, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζουν καλά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί.
Ο Αντιπεριφερειάρχης, που είναι γνωστός για το ήθος του, ζήτησε συγνώμη για το ότι παρεκτράπηκε, αλλά αντί η συζήτηση να επικεντρωθεί στην επιτυχημένη εκδήλωση του Δημάρχου, έστρεψε τα φώτα στο επικό διαδικτυακό ξεκατίνιασμα.
http://corfutvnews.gr

Most Popular