Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΛευκάδα: Καζάνι που βράζει το νησί

Λευκάδα: Καζάνι που βράζει το νησί

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η τουριστική κίνηση στο νησί είναι πιο αυξημένη απο ποτέ. Οι τουρίστες που ήρθαν και συνεχίζουν να έρχονται ποκίλουν οικονομικά , κοινωνικά , πολιτισμικά και εθνικά.

Σαφώς αύριο Δευτέρα και την Τρίτη της Παναγίας το νησί θα βουλιάξει από το αυτοκίνητο και το κόσμο. Καλή λοιπόν η τουριστική σεζόν,  η οποία φέτος άρχισε νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά , σε αυτό βοήθησε και ο καλός καιρός και οι εθνικοί δρόμοι που συνεχώς βελτιώνονται .

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά οτι πάσχουμε απο υποδομές και γι αυτό δεν θα πρέπει να έχουμε τρελές απαιτήσεις.

Όταν κάποιος έχει ένα ακριβό αυτοκίνητο θα προτιμήσει καλούς δρόμους και τουλάχιστον επάρκεια πάρκινγκ. Αυτός που έχει χρήματα δεν θα θελήσει να τα σπαταλήσει κάπου που θα ταλαιπωρηθεί .

Οι βαλκάνιοι που δεν είναι επιθυμητοί απο κάποιους , όπως και αυτοί που δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα συμβιβάζονται με τους δυαλυμένους δρόμους μας, τα σκουπίδια που υπερχειλίζουν στους κάδους, στην ανύπαρκτη σηματοδότηση ,το νερό που έρχεται με το σταγονόμετρο και τόσα άλλα.

Οι τουρίστες όμως που επιθυμούσαμε διακαώς να έρθουν ήρθανε , οι βίλλες είναι γεμάτες σσήμερα,  θα μας προτιμήσουν και του χρόνου;

Ο κόσμος λοιπόν ήρθε , εμείς μπορούμε να τον κρατήσουμε;

 

 

 

Most Popular