Κυκλοφοριακες ρυθμίσεις για τον εορτασμό της Ιεράς Μονής Φανερωμένης

0
919

62Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Λευκάδας ανακοινώνεται ότι θα ληφθούν μέτρα τροχαίας κατά την θρησκευτική πανήγυρη της Ιεράς Μονής Φανερωμένης, από την  06:00 ώρα της 04-06-2017 έως και την 24:00 ώρα της 05-06-2017 με σκοπό την ασφαλή και άνετη διακίνηση των προσκυνητών και την ομαλή διεξαγωγή  κυκλοφορίας των οχημάτων.

 

Συγκεκριμένα:

 

  • Από το Τμήμα της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου) από την συμβολή της με την παρακαμπτήριο οδό προς Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας) ,μέχρι την Ιερά Μονή Φανερωμένης , η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς μία κατεύθυνση (άνοδος) μόνο για  Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητα και λεωφορεία.

 

  • Στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), η κυκλοφορία θα διεξάγεται και στις δυο κατευθύνσεις.

 

  • Απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Φρυνίου), από την πρώτη διασταύρωση μετά τον οικισμό ως την συμβολή με την Επαρχιακή Οδό Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), πλην οχημάτων υπεραστικών- επισήμων τα οποία και θα σταθμεύουν σε καθορισμένο χώρο.

 

  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της Επαρχιακής Οδόυ Λευκάδας- Αγίου Νικήτα (μέσω Απόλπαινας), σε όλο το μήκος της από την πρώτη διασταύρωση προς Απόλπαινας μέχρι την είσοδο κατασκηνώσεων της Ιεράς Μονής Φανερωμένης.