Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας για τη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στην κυριολεκτικά κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Ξενοδοχείου IONIAN BLUE, με την παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού κόσμου, εκπροσώπους φορέων, εκπροσώπους του τραπεζικού, επιχειρηματικού, εμπορικού και επαγγελματικού κλάδου, μέλη, συνεργάτες & φίλους του Επιμελητηρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του φορέα.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Χαράλαμπος Καλός, ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Αναστάσιος Γαζής, Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, το Μητροπολίτη Λευκάδας εκπροσώπησε ο πάτερ Αθανάσιος Κοσμάς, Εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Πρέβεζας και Ιωαννίνων, , ο Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας FEDHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Ελλάδας ΗΑΤΤΑ και εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης, ο. κ. Άγγελος Σταυρόπουλος εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η Προϊσταμένη Κτηματικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Τζωρτζοπούλου, Εκπρόσωποι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφωνήθηκε χαιρετισμός του Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιου Καββαδά ο οποίος εξαιτίας ανειλλημένων υποχρεώσεων απουσίαζε εκτός Λευκάδας.

Ο Πρόεδρος στον χαιρετισμό του μετέφερε τις ευχές από το Δ.Σ. και ακολούθως, αναφέρθηκε στο ρόλο και τις δράσεις του Επιμελητηρίου . Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Επιμελητηρίου με τη Συνομοσπονδία Τουριστικών Πρακτόρων Ελλάδας Fedhatta για τη διαφημιστική προβολή της Λευκάδας σε πάνω από 1000 τουριστικούς πράκτορες σε Γερμανία και Αυστρία. Αναφέρθηκε στη επαναλειτουργία του σχολείου τουρισμού αλλά και σε αρκετές εκδηλώσεις τουριστικής προβολής που θα προβεί ο φορέας το προσεχές διάστημα. Ο κύριος Σκιαδαρέσης κάλεσε τους τοπικούς φορείς σε συνεργασία για την ανάδειξη αναπτυξιακών ζητημάτων και θεμάτων που αφορούν την επιχειρηματικότητα όπως η εκ νέου δημιουργία της Αναπτυξιακής Εταιρείας στο νησί μας για την αυτόνομη διαχείριση των προγραμμάτων Leader.Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης για τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου ο κ. Σκιαδαρέσης ανακοίνωσε ότι είναι επιτακτική η ανάγκη να προβούμε άμεσα στην υλοποίησή της. Πρόκειται για ένα έργο ύψιστης σημασίας για την ευρύτερη περιοχή και τη Λευκάδα.

Τέλος, ο πρόεδρος αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον τουριστικό και πολιτιστικό φορέα Association for Culture and Tourism in Latin America του Μεξικού έπειτα από σειρά συναντήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με τον πρόεδρος του Armando Bojorquez Patron, για τη προσέλκυση επισκεπτών από τη Λατινική Αμερική.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και κλήρωση για τους τυχερούς με τα πλούσια δώρα, ενώ η βραδιά έκλεισε με μουσική, φαγητό, ποτό και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων.Ευχαριστούμε τους δωροθέτες : κ. Λιβιτσάνο Ιωάννη, Β’ Αντιπρόεδρο, για ένα τριήμερο στη Κεφαλονιά, κ. Γαζή Διονύσιο, Μέλος της Δ.Ε., Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας και Αντιπρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος για ένα τριήμερο στη Ρόδο, τον κ. Αρματά Γεράσιμο – Κάβα Αρματάς, μέλος της Δ.Ε., για την προσφορά του κρασιού και του νερού στην εκδήλωση μας, τον κ. Φούντα, Διευθυντή του ΙONIONBLUE, για ένα τριήμερο στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στο Καρπενήσι, ένα γεύμα και ένα SPA στο IONION BLUE.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Most Popular