Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚλειστή επ' αόριστου η 8ης Μεραρχίας Λευκάδας. Δηλώσεις δικηγόρου ιδιοκτητών "Ο Δήμαρχος...

Κλειστή επ’ αόριστου η 8ης Μεραρχίας Λευκάδας. Δηλώσεις δικηγόρου ιδιοκτητών “Ο Δήμαρχος προσπαθεί με ψίχουλα να εξαγοράσει την  περιουσία μας.

Κλειστή επ’ αορίστου η 8ης Μεραρχίας, κομένη στα δυο και σήμερα η πόλη της Λευκάδας. To lefkasnews επικοινωνήσε με τον Νίκο Χριστόπουλο Δικηγόρο οικογένειας Σταματέλου, ιδιοκτητών της 8ης Μεραρχίας.

Το καλοκαίρι στις 13/7/2018 εκτελέσαμε την απόφαση  και περιμένουμε να μας αποζημιώσει ο Δήμαρχος. Δεν έγινε τίποτα και χτες 2.30 ξεκινήσαμε την διαδικασία οριοθετήσεως της οικοπεδικής έκτασης που έχει περιέλθει σε εμάς με την αμετάκλητη απόφαση της του εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Η ιδιοκτησία μας η οποία είναι  2.600 τ.μ. και συμπεριλαμβάνουν της  8ης μεραρχίας από το ύψος της Λ.βουρωνος μέχρι τον πρώτο πεζόδρομο, τη Λ.Βύρωνα μέχρι την οδο Καραϊσκάκη ολόκληρη και το ήμισυ της οδού Κολοκοτρώνη και περίπου το 2/5 της πλατειάς Νεαπόλεως προς την οδό Λ.Βύρωνα των παλιών Λαϊκών.

Τι μέλλει γενέσθαι ;

Σήμερα έκαναν μια τελευταία απόπειρα να μας σταματήσουν αλλά το δικαστήριο την απέρριψε.

Εμείς ενεργούμε με συνδρομή της Αστυνομίας και κατόπιν  εντολής της εισαγγελέως Λευκάδας και φυσικά εν  πλήρη γνώση του προέδρου πρωτοδικών Λευκάδας κου Γούλα. Θέλω να τονίσω ότι  άπαντες οι δικαστικοί λειτουργοί και οι αστυνομικοί ήσαν άψογοι  και τήρησαν τον νόμο  με θρησκευτική ευλάβεια

Δεν ήταν πρόθεση μας να κλείσουμε ολοκληρωτικά το οικόπεδό μας , χτες το κλείσαμε συμβολικά αλλά σήμερα ο Δήμαρχος μας  κάλεσε  και απέβη άκαρπη η συνάντηση όποτε η συμβολική κίνηση μετατρέπη σε πλήρη.

Σε ερώτησή μας αν έγινε καμια προσπάθεια οικονομικής καταβολής από το δήμο στη σημερινή συνάντηση ο κος Χριστόπουλος μας απάντησε: Μας προσφέρθηκε το ποσό των 350.000 ευρώ για να εξοφλήσουμε αλλά δεν το δεχτήκαμε

Το οικόπεδό μας αξίζει περισσότερο, η τιμή στην περιοχή σύμφωνα με τους μεσίτες της Λευκάδας είναι πολύ υψηλότερη.

Ο δήμαρχος προσπαθεί με ψίχουλα να εξαγοράσει την  περιουσία μας. Ελεημοσύνη δεν δεχόμαστε”

Έκλεισε με την συνδρομή της αστυνομίας ο δρόμος της 8ης Μεραρχίας

 

 

 

Most Popular