Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΑΛΥΨΗ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ 2ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Επιστημονικού Εποπτικού Συμβουλίου (ΕΠ.Ε.Σ.)  του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ. Λευκάδας – «Άγγελος Σικελιανός» και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα καλυφθούν οι παρακάτω κενές θέσεις  μαθητών/τριών:

Πέντε (5) θέσεις στην  Β τάξη

Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν, αν υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις, με δημόσια κλήρωση.

Η υποβολή αιτήσεων των γονέων / κηδεμόνων για συμμετοχή στη διαδικασία μπορεί να γίνει μέχρι και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου τις 12.30 το μεσημέρι στο γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Πειραματικού ΓΕΛ Λευκάδας, ως εξής:

α. με προσωπική παρουσία των δυο γονέων/κηδεμόνων, διαφορετικά, η αίτηση συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση του απόντος γονέα/κηδεμόνα με την οποία συναινεί στην συμμετοχή του τέκνου του στη διαδικασία.

β. σε περίπτωση αδυναμίας για προσωπική παρουσία γονέων / κηδεμόνων παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης συμμετοχής ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της σχολικής μονάδας mail@2lyklefkad.lef.sch.gr  με επισυναπτόμενα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επισυναφθούν υπεύθυνες δηλώσεις και των δυο γονέων/κηδεμόνων μέσω της  διαδικασίας που προβλέπεται στην ιστοσελίδα gov.gr, οι οποίες θα αναφέρουν:

«Παρακαλώ να δεχθείτε τη συμμετοχή του παιδιού μου ……………………………………………………., μαθητή/ τριας της … τάξης στη διαδικασία κλήρωσης για την εισαγωγή του / της στο 2ο Πειραματικό ΓΕΛ Λευκάδας – «Άγγελος Σικελιανός».

Η Διευθύντρια

Νίκη Κατωπόδη

Most Popular