Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΚαλές εμφανίσεις των αθλητών του Γυμναστικού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Γυμναστικού στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου

Το Σάββατο 4/2/2023 πραγματοποιήθηκε στο Γιαννιώτικο Σαλόνι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου, που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με την ΤΕ Κερκύρας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με περίπου 15 παιδιά, έχοντας αρκετές απουσίες λόγω κρύου και ιώσεων..

Τα παιδιά που συμμετείχαν βέβαια, αψηφώντας το κρύο, τα πήγαν αρκετά καλά αφού κατέκτησαν ένα μετάλιο και είχαν πολλά καλά πλασαρίσματα. Τελικά αποτελέσματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, αλλά είχαμε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 2000μ Κ16 με το Μάριο Μεσσήνη, μια 4η και μια 7η θέση στα 1000μ Κ14 με τη Μαύρα Μεσσήνη και τη Σοφία Κατωπόδη αντίστοιχα, μια 4η και (μάλλον) μια 7η θέση στις σκυτάλες 4Χ500μ Κ12.

Όπως και να έχει και παρόλο το κρύο περάσαμε μια όμορφη Κυριακή, σε ένα πανέμορφο χώρο με μια πολύ καλή διοργάνωση. Απώτερος στόχος φυσικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που θα διεξαχθεί στην Πηγή Τρικάλων την Κυριακή 5/3/2023.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους αθλητές μας θα είναι στις 18 και 19 Φεβρουαρίου όπου θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, όπου μεταξύ άλλων θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια μας Κορίνα Πολίτη.

Most Popular