Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΚαι νέα σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών απο την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών στη...

Και νέα σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών απο την Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών στη Λευκάδα

Άλdrugsλη μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα δίωξης ναρκωτικών Λευκάδας, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών  συνεχίζει τις συλλήψεις.

Συνελλήφθηκε μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Λευκάδας, ημεδαπός 44 ετών , ο οποίος  διακινούσε ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα,  σήμερα το μεσημέρι  κατόπιν έρευνας που διενεργήθηκε κατ’ οικον του ανωτέρω ημεδαπού , στην Εξάνθεια Λευκάδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

-45 γραμμάρια  ηρωίνη

– 10 γραμμάρια ακατέργαστης κάναββης και

χρηματικό ποσό περίπου 1.700,00 ευρώ.

 

Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Λευκάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας το τελευταίο διάστημα έχει αποφασίσει να δώσει ένα ηχηρό μύνημα γαι την πάταξη των Ναρκωτικών. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει προβεί σε πολυάριθμες συλλήψεις με σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Νέο χτύπημα κατά των ναρκωτικών από τους αστυνομικούς της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας στο Νυδρί Λευκάδας

Νέα σύλληψη από τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας – Συνελήφθη 40χρονος για παραβίαση της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών

Στοπ από αστυνομικούς του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Λευκάδας σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών !!!

Αποδίδουν οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών Λευκάδας – Νέα σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας κατά των ναρκωτικών..

 

Σύλληψη 37χρονου για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών.

 

 

Most Popular