Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΘρίλερ με τα κρανία που βρέθηκαν πέρυσι στο Μεσολόγγι-είναι νεκροί του Νόρμαν...

Θρίλερ με τα κρανία που βρέθηκαν πέρυσι στο Μεσολόγγι-είναι νεκροί του Νόρμαν Ατλάντικ;

Σε άνδρες 40-45 ετών που πέθαναν πριν από τρία χρόνια περίπου, ανήκουν τα κρανία που βρέθηκαν στο Μεσολόγγι

Διαστάσεις θρίλερ παίρνουν οι περιπτώσεις ανεύρεσης ανθρώπινων κρανίων πέρυσι το καλοκαίρι σε θαλάσσιες περιοχές στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα σε Βασιλάδι και Τουρλίδα, τον Απρίλιο , τον Μάιο και τον Ιούλιο του 2016.

Τα μακάβρια ευρήματα, είχαν ανακαλυφθεί μέσα στη θάλασσα και σε μικρό βάθος από λουομένους και των υποθέσεων αυτών είχε επιληφθεί το Λιμεναρχείο του Μεσολογγίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες που έκαναν εξέταση στα κρανία, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως τα κρανία ανήκουν σε άνδρες ηλικίας 40 με 45 ετών και ο πιθανός χρόνος θανάτου είναι πριν από τρία χρόνια περίπου.
Αξίζει να σημειωθεί πως δυο από τα τρία κρανία είναι καμένα, γεγονός που οδηγεί σε κάποιες εικασίες από την πλευρά των αρμοδίων, ως προς την ταυτότητα των νεκρών: Να πρόκειται δηλαδή για θύματα του φλεγόμενου Νόρμαν Ατλάντικ, που πλοίου που έγινα παρανάλωμα του πυρός τον Δεκέμβριο του 2014, προκαλώντας τον θάνατο 11 ανθρώπων ενώ τουλάχιστον 18 είναι οι αγνοούμενοι. Τουλάχιστον, γιατί όπως προέκυψε, μέσα στο γκαράζ του πλοίου βρίσκονταν κρυμμένοι λαθρεπιβάτες και συγκεκριμένα μετανάστες , των οποίων ο ακριβής αριθμός παραμένει μέχρι σήμερα απροσδιόριστος.
Λιμενικοί βγάζουν αυτό το συμπέρασμα, χωρίς όμως να μιλούν με βεβαιότητα, γνωρίζοντας τα ρεύματα στο Ιόνιο, την διαδρομή του μοιραίου πλοίου αλλά και το γεγονός πως το κρανίο έχει την δυνατότητα να επιπλέει.
Μάλιστα δεν αποκλείουν την πιθανότητα ανάλογα ευρήματα να υπάρχουν και μελλοντικά.
Π.Η.Τ.

Most Popular