Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Φώφη Γεννηματά στη Λευκάδα

Η Φώφη Γεννηματά στη Λευκάδα

 

Στη Λευκάδα βρέθηκε η προεδρος του ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά σήμερα το απόγευμα λόγω προσωπικών υποθέσεων, όπως μας είπε και άδραξε την ευκαιρία να βρεθεί με την νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ.

Στις 7:30 το απόγευμα μας υποδέxτηκε με τους συνεργάτες της , επιπλέον  μαζί της ήταν ο κος Γιάννης Λύτρας  Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας κος Βασίλης Ιωάννου. Στην αίθουσα του ξενοδοχείοε Ιονιον Σταρ επίσης   παραβρέθηκε  ο πρόεδρος της νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδος κος Γιάννης Λάζαρης, ο Νίκος Πεντεσπίτης,   φίλοι του ΠΑΣΟΚ καθώς  και στελέχη του κόμματος απο την Αιτωλοακαρνανία.

Έντονα σχολιάστηκε η απουσία του πρώην βουλευτή Σπύρου Μαργέλη -για την οποία θα επανέλθουμε σε άλλο ρεπορταζ- η κα Γεννηματά μας δήλωσε τα εξής:

“Θέλω να στείλω ένα μήνυμα  σε όλους τους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες:  η πρωτοβουλία προχώρησε υλοποιείται,  τώρα η σκυτάλη βρίσκεται στους προοδευτικούς πολίτες όσοι περισσότεροι έρθουν  στην κάλπη στις 5              Νοέμβρη τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δυναμική του εγχειρήματος,  να μπορέσουμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς που υπάρχουν σήμερα και να πετύχουμε την πολιτική διακυβέρνηση του τόπου.

Γιατί αυτός είναι ο στόχος η ανάκαμψη της χώρας, η αναγέννηση,  η ανασυγκρότηση της Ελληνικής  οικονομίας.

Μπορούμε να το πετύχουμε.

Γιατί ξέρουμε,  έχουμε το σχέδιο Ελλάδα. Ζητάμε τη δύναμη του Ελληνικού λαού για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε,  να υπάρξει μια εθνική γραμμή και εθνική συνεννόηση για τον τόπο για  να αφήσουμε την επιτροπεία τα μνημόνια και την κρίση οριστικά.

Αν εκλεγείτε πρόεδρος στο νέο κίνημα θα συνεργαστείτε με το ΣΥΡΥΖΑ ή τη Νέα Δημοκρατία;

«Έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία δεν υπάρχει περίπτωση να την εγκαταλείψουμε μέχρι το τέλος. Εμείς ζητάμε να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς και κανείς δεν μπορεί να μιλάει για την επόμενη μέρα των εκλογών, θα εκπλαγούν όλοι από τα αποτελέσματά μας και δεν μπορούμε να μιλάμε με τους συσχετισμούς του 2015 , για το τι θα γίνει μετά τις επόμενες εκλογές.

Εμείς έχουμε καταθέσει το σχέδιο Ελλάδα,  γύρω από αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί  να υπάρξει μεγάλη συνεννόηση και κοινοβουλευτική υποστήριξη και αυτό ακριβώς θα επιδιώξουμε.

Όσο πιο δυνατοί είμαστε τόσο πιο σίγουροι είμαστε ότι μπορούμε να το επιβάλλουμε. Η Χώρα χρειάζεται συνεννόηση γύρω από μια Εθνική γραμμή . Τι πρέπει να γίνει; να συμφωνήσουμε επιτέλους , αυτό που δεν προσφέραμε στον Ελληνικό λαό όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης έχουμε υποχρέωση  να το προσφέρουμε Τ Ω Ρ Α για να αφήσουμε οριστικά πίσω την επιτροπή.”

Αμέσως μετά η κα Γενηματά με τους φίλους της περπάτησε στην κεντρική αγορά και κάθησε σε παρακέιμενο καφέ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ρωτησε η κορη του ΓΕΝΗΜΑΤΑ που αν δεν ηταν κορη του ΓΕΝΗΜΑΤΑ απλα μπορει ναταν μια καλη κυρια στα οικιακα ποιους χαιρετουσε κ αν ειναι καποιοι απ αυτους οι μεγαλυτεροι φοροφυγαδες χρονια τωρα κ θαπρεπε να τους καταγγειλει με βαση οσα λεει οτι θαθελε να κανει σαν υποψηφια για το νεο κομα που θελουν να κανουν??????????????????????????????????????????????????????????????

    κ αν γινετε να μας απαντησουν η κα φοφη κ οι φοροφυγαδες διπλα της αν τελικα κανουν νεο καμα με νεο α.φ.μ. ποιος θα πληρωσει τα 200.000.000€ που χρωστανε στον ελληνικο λαο????????

Comments are closed.

Most Popular