Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ"Η Φιλαρμονική μας δεν στηρίζει ούτε υποστηρίζει πρόσωπα και κόμματα. Δεν ήταν...

“Η Φιλαρμονική μας δεν στηρίζει ούτε υποστηρίζει πρόσωπα και κόμματα. Δεν ήταν και δεν είναι αυτός ο σκοπός της.”

Σαν Δ.Σ. θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι η απόφαση της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις της 21ης Μαου 2019 για την 155η επέτειο από την Ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα, έγινε με σκοπό να διαμαρτυρηθούμε για την μη επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν το σωματείο μας και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες.

            Η Φιλαρμονική μας δεν στηρίζει ούτε υποστηρίζει πρόσωπα και κόμματα. Δεν ήταν και δεν είναι αυτός ο σκοπός της.

            Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους υποψηφίους για τις Περιφερειακές Εκλογές και να τους  επισημάνουμε ότι, τη διαμαρτυρία μας αυτή δεν μπορεί κανένας να την «οικειοποιηθεί» προεκλογικά, προς όφελός του, αφού κανένας εκ των υποψηφίων, ακόμα και τώρα, δεν φρόντισε να ενημερωθεί και να σταθεί αρωγός στα προβλήματά μας.

            Ανακοινώσεις-παρεμβάσεις όπως η χθεσινή της κας Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, δεν δίνουν λύσεις στα υπάρχοντα προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα.

            Εν τέλει όποιος εκ των υποψηφίων ενδιαφέρεται να ενημερωθεί και να βοηθήσει εμπράκτως για την επίλυση των προβλημάτων του Δεύτερου Ιστορικότερου Σωματείου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, το Δ.Σ. είναι στη διάθεσή του.   

 

 

Με κάθε εκτίμηση.

Για το Δ.Σ.

 

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    O  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΚΑΛΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

 

 

 

        ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

 

Most Popular