Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ πέμπτη φάλαγγα της Ν.Δ. … χτύπησε και στη Λευκάδα … καταρτίζοντας...

Η πέμπτη φάλαγγα της Ν.Δ. … χτύπησε και στη Λευκάδα … καταρτίζοντας ψηφοδέλτιο

Σε όλους του τόνους ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι κανένας δεν δικαιούται να θεωρεί σίγουρη την υποψηφιότητά του ως Βουλευτή του κόμματος και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να την ανακοινώνει.
Έτσι κάποιοι Βουλευτές που χρειάζονται τις πρόσκαιρες εντυπώσεις για να περισώσουν ότι μπορούν από το απολεσθέν  πολιτικό κύρος τους και την πιθανολογούμενη  απαξίωσή τους από το εκλογικό σώμα, προσέφυγαν ανά την Ελλάδα στη μέθοδο της ανώδυνης διαρροής πληροφοριών μέσω δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που όχι μόνο… κατάρτισε τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. ανά την επικράτεια αλλά στην περίπτωση της Λευκάδας προχώρησε κι ένα βήμα παραπέρα. Γράφει ότι «απόλυτη φαίνεται πως θα είναι και πάλι η κυριαρχία του νυν Βουλευτή Θανάση Καββαδά, υποτιμώντας έτσι τους άλλους υποψήφιους που εμφανίζει να συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο.
Το δημοσίευμα αυτό που προέρχεται από χαλκείο ενημέρωσης της πέμπτης φάλαγγας της Ν.Δ. που έχει προφανείς στόχους, δεν θα είχε καμία αξία για τον «κυρίαρχο» αν δεν αναπαράγονταν από τοπικό site της Λευκάδας που λιβανίζει τον τοπικό Βουλευτή, προσθέτοντας την απαραίτητη σάλτσα.
Όμως και πάλι το δημοσίευμα αυτό δεν έχει τελικά καμία αξία καθώς η αναξιοπιστία του συγκεκριμένου site είναι πλέον δεδομένη.
Ατυχώς ο τοπικός Βουλευτής εμμέσως πλην σαφώς συνδέει την προσωπική του προβολή με ένα ηλεκτρονικό μέσο που στερείται ταυτότητας καθώς δεν έχει όνομα ιδιοκτήτη και που δεν διαθέτει καν ΑΦΜ εμπορικής δραστηριότητας παρά το γεγονός ότι έχει διαφημίσεις….
Με ένα ηλεκτρονικό μέσο που δεν δίστασε να προβεί σε παραπληροφόρηση αρχικά και σε απόπειρα κατασυκοφάντησης στη συνέχεια πιθανού αντιπάλου του Βουλευτή, για δήθεν παρέμβασή του στη γνωστή υπόθεση πειθαρχικής δίωξης γιατρού του Νοσοκομείου Λευκάδας.
Που δεν δίστασε παρά τη διάψευση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και του Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε δημοσιογραφική απάτη, προσθέτοντας μια φράση σε συνέντευξη του κ.Βησσάρη Μίχα που δεν υπήρχε καν, για να συντηρήσει το σενάριο της δήθεν παρέμβασης.
Τακτικές και πρακτικές που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένες κοινωνίες και που είναι καταδικαστέες…
Όσοι χρειάζονται δε, αυτού του είδους τις υπηρεσίες, έχουν προδιαγεγραμμένο μέλλον αντάξιο της υπεράσπισης που απολαμβάνουν από τους υπηρέτες υπόγειων διαδρομών

πηγη prevezaposto.gr

Most Popular