Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΗ «Νέα Χορωδία Λευκάδας» στην εκδήλωση του σωματείου Σ.Φ.Ι.Μ.Φ.Λ

Η «Νέα Χορωδία Λευκάδας» στην εκδήλωση του σωματείου Σ.Φ.Ι.Μ.Φ.Λ

Ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας», με το χορευτικό τμήμα παραστάσεων, συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το «Σωματείο Φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας», το Σάββατο 25-3-2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη Εθνική Επέτειο της Επαναστάσεως του 1821 και διανθίστηκε από ομιλίες, απαγγελίες, ιστορικά τραγούδια και χορούς.

Το χορευτικό τμήμα του Ομίλου μας παρουσίασε χορούς από την Θράκη και την Ήπειρο, υπό τους ήχους πενταμελούς ορχήστρας εξαιρετικών Λευκαδίων μουσικών και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του «Σωματείου Φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας», κ. Γεράσιμος Φωκάς, απένειμε ως ενθύμιο στην Πρόεδρο του Ομίλου μας, κ. Βασιλική Πολίτη, ένα υπέροχο φιλοτεχνημένο αντίγραφο της εικόνας της προστάτιδας του νησιού μας Παναγίας Φανερωμένης.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και συγχαίρουμε το Δ.Σ. του «Σωματείου Φίλων Ιεράς Μονής Φανερωμένης Λευκάδας» τόσο για την πρόσκληση όσο και για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δυναμώνουν το πατριωτικό συναίσθημα και διατρανώνουν την αξία της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον χοροδιδάσκαλό μας κ. Βασίλειο Μπίτση καθώς και τους χορευτές και τις χορεύτριες για την υπέροχη εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

 

Το  Δ.Σ.

 

11 44 111 222 333333 666666666666666666666666666666

 

Most Popular