Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ  Η Νέα Χορωδία ευχαριστεί για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους...

  Η Νέα Χορωδία ευχαριστεί για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.

2d

              ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ           

                    ΝΕΑ  ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                       

                                Έτος Ιδρύσεως 

                                                                                                Λευκάδα, 13-02-2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Νέα Χορωδία Λευκάδας» ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους της Τουρκίας και Συρίας που επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς.

        Η ανταπόκριση ήταν άμεση, μεγάλη και συγκινητική, με ισχυρούς συμβολισμούς ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

        Τα είδη που συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του Ομίλου μας μεταφέρθηκαν και παραδόθηκαν, σήμερα Δευτέρα 13-02-2023 νωρίς το πρωί, από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στους υπεύθυνους των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λευκάδας, στο Πνευματικό Κέντρο.

       Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες έμπρακτης στήριξης και αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται, στέλνουν μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για μια καλύτερη ανθρωπότητα.

                                                                                             Από το Δ.Σ.

Most Popular