Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ«Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της και τους περιμένει για να τους...

«Η Λευκάδα τιμά τους γείτονές της και τους περιμένει για να τους προσφέρει μοναδικές στιγμές φιλοξενίας» – Δήλωση του Βουλευτή Θανάση Καββαδά

Η Λευκάδα είναι ένα φιλόξενο νησί, ανοιχτό σε όλους και οι Λευκαδίτες άνθρωποι με κουλτούρα που έχει σμιλευτεί μέσα από αιώνες συνύπαρξης με γείτονες και συμπολίτες, αλλά και με ξένους κάθε προέλευσης. Ανάμεσα σε όλους τους λαούς και τους ανθρώπους που πέρασαν από το νησί μας, οι Αιτωλοακαρνάνες και οι Ηπειρώτες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία, αλλά κυρίως στην καθημερινότητα της Λευκάδας.

Με πολλούς από αυτούς ζούμε αρμονικά στο νησί μας εδώ και χρόνια. Άλλους τους υποδεχόμαστε τα σαββατοκύριακα ως επισκέπτες, τους θερινούς μήνες ως τουρίστες, με χιλιάδες άλλους συνεργαζόμαστε στις δουλειές και στις επιχειρήσεις μας – και όχι μόνο: ακόμα και σε θεσμικό επίπεδο, συνεργαζόμαστε για την ύδρευση του νησιού μας, για τη διάθεση των απορριμμάτων μας, και πολλά άλλα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να στείλω ένα θετικό μήνυμα προς όλους. Ένα μήνυμα σεβασμού και εκτίμησης απέναντι στους γείτονές μας και όλους όσους επιλέγουν το νησί μας ως τουριστικό προορισμό.

Οι φυσικές ομορφιές της Λευκάδας, οι μοναδικές παραλίες της αλλά και οι φιλόξενοι άνθρωποι της και οι έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού, περιμένουν τους γείτονες μας από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο αλλά και τους επισκέπτες μας από όλο τον κόσμο για να τους προσφέρουν μοναδικές στιγμές φιλοξενίας και αξέχαστες διακοπές.

Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε.

 

Most Popular