Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΚΑΗ βραδιά της "Animal care Lefkas"

Η βραδιά της “Animal care Lefkas”

Για 2η χρονιά ο φιλοζωικός σύλλογος “Animal Care Lefkas”  διοργάνωσε με επιτυχία μια εκδήλωση ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα με προσκεκλημένους όλους τους τοπικούς φορείς και τους Λευκαδίτες αλλά και με την αφιλοκερδώς συμμετοχή καλλιτεχνών στο Ξενοδοχείο Ιόνιον Σταρ. Ο κύριος σκοπός της βραδιάς ήταν να περάσει το μήνυμα σε όλους πως: «Αν δε θέλουμε Αδέσποτα-Δε δημιουργούμε Αδέσποτα» όπου αυτό θα επιτευχθεί μόνο αν οι άνθρωποι γίνουν υπεύθυνοι κηδεμόνες ζώων, στειρώνοντας και σημαίνοντας ηλεκτρονικά τα ζώα τους.

Η εκδήλωση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ κέφι  από το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της ορχήστρας. Παρευρέθηκε  βουλευτής κος Αθανάσιος Καββαδάς ο αντιπεριφερειάρχης κος Θεόδωρος Χαλικιάς , ο αντιδήμαρχος κος Αθανάσιος Περδικάρης πορόεδρος του επιμελητηρίου Λευκάδας κος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, οι αντιπροέδροι κος Γεώργιος Μπουρδάρας και Γιάννης Λιβιτσάνος ,  εκπρόσωπος του εμπορικού συλλόγου, δημοτικοί σύμβουλοι.

Πολλές επιχειρήσεις της Λευκάδας ήταν αρωγοί στην προσπάθεια του συλλόγου προσφέροντας δωρεές και δώρα για τη λαχειοφόρο. Οι καλλιτέχνες που ανέλαβαν τη μουσική επένδυση της βραδιάς είναι ο Κώστας Παρούσης, Νίκος Μπισδάκης, Ελένη Φέτση, Κώστας Κατωπόδης, Σπύρος Γεωργάκης, Αλέξανδρος Σιάρκος

Most Popular