Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ “ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ”

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ “ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ”

τοξοτης            Το Σάββατο 6 Μαΐου πραγματοποιήσαμε τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του νέου σκοπευτηρίου μας, στην περιοχή του Βουρνικά. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Λευκάδας Αθ. Καββαδάς, σκ1 σκ3 σκο2

ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας Θ. Χαλκιάς κι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και των Σωμάτων Ασφαλείας τους οποίους κι ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος των πολιτών που παραβρέθηκαν κι έδειξαν ενδιαφέρον για όλα τα αθλήματα που προσφέρονται στις εγκαταστάσεις. Η δική τους παρουσία και το ενδιαφέρον, είναι που μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ν’ αναπτύξουμε το άθλημα της σκοποβολής στον Νομό μας.

 

Τον Βουλευτή έδειξε να συνεπαίρνει η παραδοσιακή τοξοβολία κι ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης ο οποίος όπως μας εκμυστηρεύθηκε, έχει κάνει πρωταθλητισμό κι έχει βραβευτεί στο παρελθόν για τις σκοπευτικές του ικανότητες. Η ενασχόληση του με το άθλημα έγινε φανερή όταν έριξε με πυροβόλο όπλο.

 

 

Τον Αγιασμό που τέλεσε ο εφημέριος του Βουρνικά παπα-Δημήτρης, ακολούθησε αγωνιστική επίδειξη από αθλητές του Ομίλου και όλοι απόλαυσαν τους μεζέδες της ψησταριάς που έκαιγε ακατάπαυστα.

Να τονίσουμε εδώ πως οι εγκαταστάσεις του νέου σκοπευτηρίου χρηματοδοτήθηκαν εξολοκλήρου από ίδιους πόρους και με την βοήθεια ιδιωτών που λειτούργησαν ως Χορηγοί και χωρίς καμία βοήθεια από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Οφείλουμε λοιπόν ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους Χορηγούς μας:

 

ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, Κοντάραινα, για εργασίες εκσκαφής

ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, Κοντάραινα, για προσφορά υλικών οδοστρωσίας

ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, Μαραντοχώρι, για επιδιορθώσεις τεντών

ΓΕΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Κοντάραινα (Τζούλης), για προσφορά υλικών και χρωμάτων

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (πρατήριο καυσίμων), Βασιλική, για προσφορά καυσίμων

ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Βασιλική, για προσφορά υλικών και χρωμάτων

 

 

Επίσης ευχαριστούμε τους κάτωθι για την συμβολή τους στα εγκαίνια:

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Αφοι ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΟΥ, Βασιλική, για την προβατίνα των εγκαινίων

TUNELL Blues Café Bar, Βασιλική, για προσφορά ποτών

ΚΑΒΑ ΚΑΒΒΑΔΑ, Λευκάδα, για την προσφορά ποτών

ΚΑΒΑ ΥΙΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΟΠΩΔΗ, Λευκάδα, για την προσφορά ποτών

EUROMARKET (Super Market), Βασιλική, για προσφορά ειδών εστίασης

ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ (Super Market), Βασιλική, για προσφορά ειδών εστίασης

 

Στο χώρο λειτουργούν ήδη 2 στάδια σκοποβολής για πυροβόλα όπλα και επίσης γίνονται και μαθήματα Ελληνικής Παραδοσιακής Ενστικτώδους Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Γιάννη Λογαρά του σωματείου “Ο Ιέραξ”.

Η σκοποβολή, είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου και σωματικής διάπλασης. Έρευνες έχουν δείξει πως η σκοποβολή, είναι ένα από τα αθλήματα που εξασκούν την αυτοσυγκέντρωση και την προσήλωση στην επίτευξη των στόχων, σκοπευτικών αλλά και ζωής.

Δείτε στον χάρτη την ακριβή τοποθεσία του σκοπευτηρίου πατώντας πάνω του, και βρείτε οδηγίες πως να έρθετε βάζοντας την τοποθεσία σας επάνω αριστερά.

Επισκεφθείτε μας και στο Facebook: https://www.facebook.com/SKOLToxotis/

 

 

 

 

Most Popular