Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΤΟΥΛΑ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στο βαρύ πένθος της οικογένειάς μας για την τραγική απώλεια της λατρεμένης μας κόρης Αφροδίτης-Μαρίας Παντούλα.

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που με την παρουσία του, τα λόγια του και τις σκέψεις του, μας συμπαραστάθηκε και μας συμπαραστέκεται συνεχώς στις δύσκολες στιγμές που περνάμε και απαλύνει με τον δικό του τρόπο την βαθειά μας οδύνη.

Ειδικότερα θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους συγγενείς, τους φίλους τους δικούς μας και του παιδιού μας, τους συμφοιτητές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Σχολή Αστυφυλάκων της Κομοτηνής, τους συναδέλφους της στο Α.Τ. Νάξου και Α.Τ. Πατησίων, τους εκπαιδευτές και τους προϊσταμένους της, την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, τις εκκλησιαστικές, πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές, την Αστυνομική Δ/νση Λευκάδας και τους αστυνομικούς της, για το αμέριστο ενδιαφέρον που επέδειξαν. Ευχαριστούμε τους συλλόγους, τα σωματεία και τους φορείς που ακύρωσαν τις δραστηριότητές τους συμμετέχοντας στο πένθος μας, καθώς και όλα τα Μ.Μ.Ε. τοπικά και πανελλαδικά που παρουσίασαν το τραγικό γεγονός, με απόλυτο σεβασμό και διακριτικότητα, σεβόμενοι τους κανόνες δεοντολογίας.

Τέλος εκφράζουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όσους κατέθεσαν στεφάνια και σε εκείνους που προσέφεραν χρηματικά ποσά σε Ιερούς Ναούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα.

 

Ας είναι το αγγελούδι μας το τελευταίο παιδί που θυσιάζεται τόσο άδικα.

 

 

        Οι γονείς

Γεώργιος Παντούλας

Ελένη Αθανίτη

 

 

Most Popular