Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕυχαριστήριο Φάρου για πραγμάτωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Ευχαριστήριο Φάρου για πραγμάτωση εθελοντικής αιμοδοσίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου ΦΑΡΟΣ εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες  στο σύλλογο φοιτητών του ΤΕΙ Λευκάδας, για την ευαισθησία τους και την προθυμία τους να μας στηρίξουν στο έργο μας, με τη συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που συνδιοργανώθηκε  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους φοιτητές: Θεοδορακόπουλο Αριστείδη,                Κατσαμπέρη Φρειδερίκη, Βήχα Αναστασία,  Τρικαλιώτη Σπυριδούλα,      Ψάλτη Μάριο,                  Απρασίδη Θεόδωρο και Φραγκίσκο Χαμαμτζή,  για την αξιέπαινη προσφορά τους.

Επίσης τους: Αργυρή Κατωπόδη, Γεράσιμο Γράψα, Βασίλη Σταύρακα, Νικόλαο Βλάχο, Ιωάννα Νικολακοπούλου, Trusler Mandy, Trusler Bradley και Maria Lordache.

Τέλος ευχαριστούμε το προσωπικό του τμήματος της αιμοδοσίας του Νοσοκομείου για την πολύτιμη συνδρομή τους: τον ιατρό κ. Αχιλλέα Γιαννουλάτο και τις νοσηλεύτριες κα. Χρυσούλα Παπαδάτου και κα.  Κωνσταντίνα Ροντογιάννη, καθώς και το Πνευματικό Κέντρο για την παραχώρηση  αίθουσας για την υλοποίηση της αιμοδοσίας.

 

Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας

Ευαγγελία Φραγκούλη                 Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη

 

 

Most Popular