Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕυχαριστήριο μύνημα Σεβαστής Κωνσταντινίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ευχαριστήριο μύνημα Σεβαστής Κωνσταντινίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας με ειλικρίνεια για να σας δηλώσω ότι, η εκλογή μου ως δημοτικής συμβούλου δεν αποτελούσε ούτε αποτελεί για εμένα αυτοσκοπό και ούτε εκπορεύεται από διάθεση ανάληψης αξιωμάτων αλλά διαπνέεται συνειδητά από αίσθημα ευθύνης και θέληση προσφοράς για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

Σε κάθε πολιτική επιλογή μου μέχρι σήμερα εισέπραξα την αγάπη, την εκτίμηση και την τιμή της επιλογής σας.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς και συγχρόνως να σας διαβεβαιώσω ότι και αυτή τη φορά δεν θα διαψεύσω την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας αλλά θα φανώ αντάξια, ενεργώντας με αλήθεια, ανοιχτά αυτιά, ζεστή καρδιά και καθαρά χέρια για την υλοποίηση των κοινών μας στόχων.

Η μοίρα και το μέλλον του τόπου μας είναι συνυφασμένα άρρηκτα με το μέλλον μας και δεν συγχωρούν ούτε επιδέχονται άλλες αποτυχίες, αστοχίες, αναβολές, λάθη, παραλήψεις και σκοπιμότητες αλλά απαιτούν δράση, προγραμματισμό και  γόνιμη συνεργασία για την υπηρέτηση των Αξιών του τόπου μας.

Προσωπικά πιστεύω ότι, στο πρόσωπο του νέου δημάρχου μας κ. Ξενοφών Βεργίνη, του δημάρχου όλων των Λευκαδίων, μπορεί να επιτευχθεί η απαιτούμενη σύνθεση των απόψεων, ο συγκερασμός των όποιων διαφορών και τελικά η συνεργασία όλων.

Οφείλουμε και θα αγωνισθούμε για να προσθέσουμε αξία στον τόπο μας να αναδείξουμε και πολλαπλασιάσουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, να αφαιρέσουμε τις αδυναμίες του και να επιλύσουμε χρόνια προβλήματα επιδιώκοντας την ευημερία των πολιτών και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

                                                Με σεβασμό, ευθύνη και αισιοδοξία

                Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα

Most Popular