Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕυχαριστήριο Μίρκας Ζκυνθινού...

Ευχαριστήριο Μίρκας Ζκυνθινού…

Ένα ακόμα ταξίδι στο παρελθόν τελείωσε αφήνοντας πίσω του πολύ συγκίνηση και νοσταλγία, αγάπη και θετική ενέργεια στις ψυχές μας, παρακαταθήκη για τις μελλοντικές μας μέρες.

Δεν ξεχνάμε ποτέ τις βάσεις της ζωής μας που είναι όλα όσα ζήσαμε κι αγαπήσαμε, όμορφα ή άσχημα. Μέσα από την αναπόληση ο Χρόνος έχει την δυνατότητα μαζί με την Ανάμνηση να μας ηρεμεί και να μας ελευθερώνει.

Κρατάμε μόνο τα καλά και τα όμορφα που ήταν τόσα πολλά και μ’ αυτά πορευόμαστε. Η θύμησή τους αποκούμπι της ψυχής μας και βάλσαμο στις δύσκολες στιγμές..

Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά όλους τους χορηγούς των φωτογραφιών και τους χορηγούς των αναμνήσεων μας τα παγωτά «Θαύμα» της οικογένειας Γ. Ράπτη, το εργοστάσιο αναψυκτικών «Ζενίθ» της οικογένειας Χ. Τασσόπουλου και την οικογένεια Ζ. Ζαβιτσάνου με τα αναψυκτικά «Γκλόρια». Τον Θωμά Σβορώνο για την ωραία του δουλειά στην αφίσα της έκθεσης, τον Σάκη Ζώγα για την φωτογραφική του δεξιότητα και το ωραίο αποτέλεσμα των φωτογραφιών, τον Θανάση Καγκελάρη για την τεχνική υποστήριξη και παρουσία του που ήταν σημαντική, τον π. Ιωαννίκιο για την πολύτιμη βοήθεια του στον τομέα των υπολογιστών και τέλος τον Γιώργο Μπουρδάρα με το καλαίσθητο κέτερινγκ. Ευχαριστώ όμως και τους 2.000 και πλέον Λευκαδίτες και ξένους που επισκέφθηκαν την αίθουσα του Θ. Στάμου, άγγιξαν έστω και για λίγο ένα κομμάτι του παρελθόντος μας και το κράτησαν για πάντα στην καρδιά τους.

Θα τελειώσω με αυτό που μου είπε ένας παλαίμαχος Λευκαδίτης και νομίζω συνοψίζει ακριβώς όλο το νόημα αυτής της έκθεσης…¨Ηρθα σπίτι μου! Να’στε όλοι καλά.

Μίρκα Ζακυνθινού

Most Popular