Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΕυχαριστήρια επιστολή αντιδημάρχου Καστού για την AXION ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή αντιδημάρχου Καστού για την AXION ΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήρια επιστολή

AXION_LOGO_2_400x400Εκ μέρους μου και εκ μέρους του τοπικού συμβουλίου Καστού , ευχαριστούμε θερμά την Axion Hellas και προσωπικά τον πρόεδρο της οργάνωσης κ. Πατέρα, που με τους ιατρούς εξειδικευμένων ειδικοτήτων και όλο το βοηθητικό προσωπικό ,υπερέβαλλαν εαυτούς ,ώστε να φέρουν εις πέρας την υπέροχη και αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία τους, για ιατρική εξέταση των κατοίκων του νησιού μας, η οποία και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχή πέρα από κάθε προσδοκία.

 Με δεδομένο ότι το νησί μας δεν διαθέτει εδώ και χρόνια ιατρό, η προσφορά της Axion Hellas αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, όχι μόνο για την αντιμετώπιση ασθενειών, αλλά και για την έγκαιρη διάγνωση τους.

Ενέργειες σαν και αυτή φανερώνουν μεγάλη ευαισθησία και ανθρωπιά και ιδιαίτερα την σημερινή εποχή, που στην δίνη των εξελίξεων και τον κυνισμό των αριθμών, πράξεις και πρωτοβουλίες σαν την δική σας, δίνουν νόημα στην αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Παράλληλα μας γεμίζουν δύναμη, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον, αισθανόμαστε ότι δεν είμαστε μόνοι ,αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας σκέπτονται και νοιάζονται για εμάς.

Εύχομαι ολόψυχα η συνεργασία μας να συνεχιστεί και καλή συνέχεια στο ιδιαίτερα αξιόλογο και σημαντικό εθελοντικό σας έργο.

Κερδίσατε τις καρδιές όλων μας.

Με εκτίμηση

             Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

            ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΙΛΙΒΑΣ

Most Popular