Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕυχαριστήρια ανακοίνωση απο το ΚΤΕΛ Λευκάδας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση απο το ΚΤΕΛ Λευκάδας

    Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Κτελ Λευκάδας αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους σε όλους τους μετόχους και τους εργαζόμενους του «ΚΤΕΛ Λευκάδας Α.Ε» για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που υπέδειξαν καθ’ όλη την πρωτόγνωρη περίοδο των απαγορεύσεων και των αυστηρών περιορισμών λόγω του «sars cov 19».

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους κατοίκους του νησιού μας καθώς και τους ετεροδημότες μας, που με την εμπιστοσύνη τους μας επέτρεψαν να υπάρχουμε διακριτικά κοντά τους, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους και δίνοντας στο ΚΤΕΛ Λευκάδας Α.Ε την ευκαιρία να παραμένει ενεργό.

Εμείς με αίσθημα ευθύνης για κάθε μέτοχο, εργαζόμενο και κυρίως κάθε πολίτη του νησιού μας, πράξαμε τα έννομα, ακολουθήσαμε τους κανόνες στο ακέραιο, παραμερίσαμε το χρηματικό όφελος και δώσαμε προτεραιότητα στην υγεία των πολιτών και την ασφάλεια στου τόπου μας.

Έχοντας διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και το αρμόδιο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κρατήσαμε ανοιχτές τις γέφυρες του νησιού μας τόσο με την πρωτεύουσα της χώρας μας όσο και με τις μεγάλες πόλεις, εκτελώντας καθημερινά δρομολόγια από και προς αυτές.

Η συμβολή μας στο να παραμείνει το νησί ελεύθερο κρουσμάτων και να χαρακτηρίζεται ως «ασφαλής προορισμός» υπήρξε καθοριστική.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι μέτοχοι και οι εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ Λευκάδας Α.Ε οργανώνουμε την ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητα μας με δρομολόγια από και προς όλες τις κατευθύνσεις της χώρας, σύμφωνα πάντα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ και έχοντας πραγματικά την ανάγκη να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας τόσο σε εσάς όσο και στους επισκέπτες που θα επιλέξουν το νησί μας.

Εφαρμόζοντας και εσείς τις οδηγίες του ΕΟΔΥ θα συνεχίσουμε το έργο μας παραμένοντας ασφαλείς.

 

Με εκτίμηση

     Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ Κτελ Λευκάδας Α.Ε

Most Popular