Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βονιτσας: Ανακοινωση για απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτη

Εργατικό Κέντρο Λευκάδας- Βονιτσας: Ανακοινωση για απεργία την Τετάρτη 8 Μαρτη

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΡΤΗ

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – 11:00 ΠΛ. ΑΓ. ΜΗΝΑ

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΥΦΘΕΙ – ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΩΝΗ!

          Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας- Βόνιτσας σε έκτακτη συνεδρίαση της την Κυριακή 5 Μάρτη αποφάσισε την προκύρηξη 24ωρης πανλευκαδίτικης απεργίας ως  απάντηση στο έγκλημα στα Τέμπη. Διεκδικούμε μέτρα ασφάλειας στις συγκοινωνίες, στους χώρους δουλειάς, να μην κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι καθημερινά.

            Η Απεργία καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα στην ΠΕ Λευκάδας, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας τους και από το αν είναι μέλη σε κάποιο σωματείο.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

            Ενώνουμε τις φωνές μας με χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, κλιμακώνοντας την δράση μας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη. Δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν πάρει αποφάσεις για απεργία.

          Τώρα είναι ώρα για αγώνα για να μην συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι ευθύνες κυβέρνησης και εργοδοσίας δεν μπορούν και δεν πρέπει να ξεχαστούν.

            Καλούμε τον εργαζόμενους να μην ανεχθούν άλλο να παίζεται η ζωή τους κορόνα γράμματα για τα κέρδη των εργοδοτών. Να μπουν στην μάχη με τα συνδικάτα τους και τον λαό να επιβάλλουμε το δικό μας δίκιο σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες της ασφάλειας της ζωής μας και όχι για τα κέρδη τους που ενίοτε εγκληματούν εναντίον μας.

            Έχουμε χρέος προς όλους τους νεκρούς και της οικογένειές τους και κυρίως προς την νέα γενιά να γίνουμε η φωνή τους ώστε το έγκλημα αυτό να μην συγκαλυφθεί.

            Την Τετάρτη 8 Μάρτη απεργούμε για όλους όσους έχασαν άδικα την ζωή τους, για εμάς και για τα παιδιά μας, ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας έχουν στήσει το κεφάλαιο και οι κυβερνήσεις του.

            Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες τους νέους και τις νέες σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση!

5-3-23

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Most Popular