Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινάει η χρονιά για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας και την κορυφαία Λευκαδίτισσα αθλήτρια Κορίνα Πολίτη, αφού τα δύο μέρη επισημοποίησαν τη μεταγραφή της και πλέον θα αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου που την ανέδειξε και κατάφερε τις πρώτες της επιτυχίες.

Η αθλήτρια επιστρέφει δέκα χρόνια μετά, ευρισκόμενη σε άριστη αγωνιστική κατάσταση με πολλούς και σημαντικούς αγωνιστικούς στόχους για φέτος (Βαλκανικούς, Μεσογειακούς, Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) ως αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας ατομικά, αλλά και με τις σκυτάλες 4Χ100μ και 4Χ400μ. και έχοντας ως απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Η Κορίνα έρχεται να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει τους νεότερους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που έχουν σημειώσει μεγάλες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, αλλά και όλα τα παιδιά του νησιού, σε μια εξαιρετική χρονική συγκυρία, με δεδομένο ότι και ο σύλλογος αυτή τη στιγμή βρίσκεται  στην καλύτερή του κατάσταση, έτοιμος να υποστηρίξει με τη σειρά του αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Με δύναμη, ορμή και αισιοδοξία λοιπόν μπαίνουμε στην καινούργια χρονιά ευχόμενοι και πιστεύοντας ότι θα είναι διαφορετική από τις άλλες !! Καλή χρονιά !!

Most Popular