Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕπισκέψεις του Θανάση Καββαδά στο Δικαστικό Μέγαρο  και το Λιμεναρχείο Λευκάδας

Επισκέψεις του Θανάση Καββαδά στο Δικαστικό Μέγαρο  και το Λιμεναρχείο Λευκάδας

Το Δικαστικό Μέγαρο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας κ.Θανάσης Καββαδάς, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Δικηγορικό Σύλλογο και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Λευκάδας και τη νέα Λιμενάρχη κ. Ελευθερία Ρούσσου.

Στο Δικαστικό Μέγαρο ο Βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκάδας, κύριο Γεράσιμο Γαντζία, και το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Πρωτοδικείο, όπου ο Βουλευτής συναντήθηκε με την Προϊσταμένη Γραμματείας κ. Αθανασία Τετράδη και ενημερώθηκε για υπηρεσιακά και τεχνικά θέματα, μεταξύ άλλων και την ανάγκη έγκρισης του αιτήματος για προμήθεια πλακέτας για τη θέρμανση και τον κλιματισμό του κτιρίου, το κόστος της οποίας ανέρχεται σε 8.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη Γραμματείας Εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ.Νίκη Περδικάρη, επισκέφθηκε την Εισαγγελία, όπου ενημερώθηκε για τις οργανικές θέσεις που παραμένουν κενές επί χρόνια. Επιπλέον, συζητήθηκε η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών κάλυψης της θέσης Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, καθώς υπάρχει ήδη σχετική απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου.

Επίσης, ζητήθηκε η συνδρομή του Βουλευτή προκειμένου να ικανοποιηθούν αιτήματα που έχει αποστείλει η Εισαγγελία στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, για την προμήθεια λογισμικού για τη μηχανογράφηση της υπηρεσίας, ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και αναλωσίμων απαραίτητων για τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο Βουλευτής επισκέφθηκε το Ειρηνοδικείο και δεσμεύθηκε ότι θα μεταφέρει όλα τα προβλήματα και τα αιτήματα που του τέθηκαν σε συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή.

Στη συνέχεια ο Βουλευτής επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το προσωπικό, καθώς και να καλωσορίσει τη νέα Λιμενάρχη κυρία Ελευθερία Ρούσσου στην Λευκάδα και να της ευχηθεί καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα, ενώ ο κ.Καββαδάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού Νησιωτικής Πολιτικής, κ.Ιωάννη Πλακιωτάκη, σε αίτημά του για προμήθεια ενός οχήματος τύπου pick-up, το οποίο παρέλαβε πρόσφατα το Λιμεναρχείο και θα βοηθήσει στο έργο του.

Η Λιμενάρχης ευχαρίστησε τον Βουλευτή για τη βοήθειά του, ενώ επανήλθε στην ανάγκη ενίσχυσης του Λιμενικού Σώματος με ένα σκάφος, θέμα το οποίο ο Βουλευτής δεσμεύθηκε να μεταφέρει εκ νέου στον αρμόδιο Υπουργό.

 

Most Popular