Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ -ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ -ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

Αγαπητοί συντοπίτες μας,

Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για την άσχημη περιπέτεια υγείας ενός συνανθρώπου μας, του Δ.,  μόλις 29 χρονών, που στο ξεκίνημα μιας νέας ζωής με την γυναίκα του Μ., ήρθαν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα του καρκίνου και τα τελευταία δύο χρόνια της ζωής τους μπαινοβγαίνουν σε νοσοκομεία κάνοντας έναν αξιοπρεπή αγώνα για να κερδίζουν τη ΖΩΗ.

Η περιπέτεια αυτή τους έχει εξαντλήσει οικονομικά ενώ οι θεραπείες του στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων πρέπει να γίνονται σε εβδομαδιαία βάση. Ο Δ. μένει σε χωριό,  σε ένα μικρό σπίτι, χωρίς θέρμανση, με την γυναίκα του το 3χρονο παιδί τους και τους γονείς της γυναίκας του. Βρίσκεται σε οξυγόνο και η κατάσταση της υγείας του απαιτεί μεγάλη προσοχή και φροντίδα.

Ο ΦΑΡΟΣ, προσπαθεί να είναι πάντα κοντά στους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη και να τους στηρίζει με κάθε μέσο. Η θέση μας είναι δίπλα τους. Στο πλευρό του Δ.,  της γυναίκας του και του παιδιού τους! Συμπολίτες μας, έχουν ήδη βοηθήσει ώστε να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα και ρουχισμός ), αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.

Υπάρχει επιτακτική οικονομική ανάγκη μέσα στις επόμενες 10 μέρες να καλυφθεί τόσο η ασφάλεια του Δ., προκειμένου να μπορέσει να κάνει τις θεραπείες του, όσο και οι μετακινήσεις του στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Για το λόγο αυτό, κάνουμε έκκληση για βοήθεια και προσφέρουμε τον λογαριασμό του συλλόγου μας  στη  διάθεσή σας, ώστε να μπορέσετε όλοι να βοηθήσετε τα δυο αυτά νέα παιδιά να σταθούν όρθια σε ένα τόσο δύσκολο και  τόσο άδικο αγώνα…

Ας βοηθήσουμε όλοι, από το υστέρημά μας, τον Δ. και ας του δώσουμε την δύναμη να  συνεχίσει την μάχη του για την ΖΩΗ.

Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας!

 

Λογαριασμός ΦΑΡΟΥ

ALPHA BANK

IBAN   GR26 0140 6840 6840 0210 1151 173

Αιτιολογία Κατάθεσης:  ΔΜ2021

 

 

Με εκτίμηση,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

 

Most Popular